Makkelijk te bestellen en goede producten . Fijne en correcte bezorging.
Overall waren de boodschappen woensdag prima, alleen het verspakket met lasagne was een teleurstelling. De paprika was woensdagavond al beschimmeld en daardoor was er vocht in het gehele pakket gekomen en moest er best veel weggegooid worden.
vriendelijke bezorger, altijd keurig op tijd
Bijna hele bestelling wordt geleverd. Op tijd en vriendelijke bezorging.
goed verzorgd en staat altijd klaar toppie
Altijd vriendelijk
Het is alleen af en toe jammer dat niet alles voorradig is. En dat je je giditale punten moet inleveren in de winkel
Ontzettend leuke en aardige bezorgers!
Het is super fijn dat er bezorgd wordt, het personeel is altijd vriendelijk.
Het was netjes en goed
een extra pluim voor al die fijne medewerkers die met een blij gezicht en hulpvaardig gezicht mijn boodschappen bezorgen en diegene die ze zorgzaam verzamelen!
Boodschappen netjes thuisbezorgd, goede tht’s. Besteld en volgende dag al bezorgd! Top!
Over 't geheel qua kwaliteit/prijs/bezorging tevreden!
Bij het afhalen is helaas de 2,50 euro korting die ik zou krijgen niet verrekend. Jammer het was bijna goed … nu kan ik er weer achteraan … hoop dat jullie het proactief oplossen.
Klein minpuntje: soms komt het voor dat de geleverde produkten niet minstens 3 dagen houdbaar zijn. Omdat wij voor een aantal dagen tegelijk bestellen voor ons menu komt het helaas voor dat we producten weg moeten gooien omdat ze over de datum gaan. Voor de rest super tevreden over de levering en medewerking als we iets vergeten zijn te bestellen.
GOEDE SERVICE EN SNELLE LEVERING VAN GOEDEREN
Jammer dat er niet meer crystal clear was op voorraad
Dor fysieke problemen is het boodschappen doen niet gemakkelijk voor mij. Bezorging is dus de oplossing en ik ben er elke keer weer blij mee.
Op tijd bezorg Netjes voor de deur Aardige bezorger Compleet geleverd
Bij de bestelling die thuisbezorgd wordt zijn vele producten niet in in voorraad. De opmerkingen op de bestelboek worden vaak helemaal niet gelezen. Laag geschoold personeel.
Vooral voor ons als ouderen is het heel fijndat het mogelijk is..
Snelle levering vriendelijke bezorgservice
Plus in Dordt is een fijne supermarkt, omdat tot voor donder j.l. alles werd opgelost. Wat nu speelt is: de leverdatum van "kipsambalsalade xl " met een houdbaarheidsdatum die gelijk is aan de leverdatum en daar is ook niet over gesproken bij de levering. Op de leverdag ontdekte ik dat en heb er direct Plus Bieshof over gebeld. De medewerkster van de Bieshof zei: " dat mag niet gebeuren ,zet je bevinding in de rechthoek "opm.klant" dan krijgt u het op het totaal van het kassabedrag, €4,59 ,bij de levering van donderdag 2 nov. a.s. in mindering . Daar ga ik nu van uit. Toch vergissingen maak ik ook ,maar zulke dingen zijn lastig.
Ik ben nog steeds blij met het klaar zetten van boodschappen, hoef ik zelf niet te zoeken én niet te vragen. ;) Hoewel ik dan ook super geholpen wordt hoor, meegemaakt tijdens vakantie in andere plus supermarkt. Vierlingsbeek is echt onze supermarkt geworden, schouderklop voor het personeel!