Heel goed georganiseerd, prima
Alles zoals afgesproken.....
Bestellen via de app is eenvoudig. Levering was keurig op tijd en handig dat ik de chauffeur kan volgen. 1 verbeterpunt in de app: bij eerder gekocht zou ik zo graag eens willen opschonen want de lijst wordt zo lang. En als ik tijdens die lijst bedenk wat ik nog wil toevoegen begin ik weer van voren af aan.
Goede service en als er iets niet is krijg je dat op tijd te horen, het enige nadeel vind ik dat ik de gespaarde zegels niet kan verzilveren met de boodschappen
Zie boven. Voorbeeld ik bestel sinasappelen en mandarijnen een aantal rotte erbij, sperciebonen binnen hele korte termijn al slap. Kaas (stuk) nog 2 dagen houdbaar etc. Geregeld zijn artikelen niet te leveren. Personeel is heel klantvriendelijk
Dat je de bestelling kunt volgen vind ik prima
Jammer dat niet alle boodschappen er niet waren
Ik ben best te vrede, alleen jammer dat de datum van beleg, het zelfde is als de bezorgdatum vooral filet american
Tis maar net wie er bezorgd , een vergeet nooit iets en zal altijd bellen als er iets niet voorradig is
De boodschappen worden op tijd bezorgd. en lege emballage weer mee terug genomen.
Bestelling niet compleet
Vriendelijke bezorger en op de afgesproken tijd echt een aanrader.
De boodschappen worden wekelijks op het goede moment gebracht. Bezorgers zijn vriendelijk. Bestellingen klopt of wordt herstelt. Als ik bel is er overleg mogelijk
Vriendelijke bezorgers ,netjes op tijd
Keurig verzorgd en netjes op tijd geleverd
alles prima
het is altid prettig om pl;us te genbruiki om en om te Bestellen
Na wat oneffenheden in het begin van Plus, gaat het nu goed. Kleinere hoeveelheden bij verpakte producten zou welkom zijn.
Ik vind het erg vervelend dat ik niet snel contact heb met de winkel. Ik heb dit per mail vooral proberen aan te geven, omdat ik er dan foto's bij kan voegen. Jullie conculega's hebben dat in de app beter voor elkaar. Is er iets fout gegaan bij de bestelling, dan kun je dit eenvoudig invoeren in de app. Mailen vind ik ook geen probleem. Ik krijg alleen geen reactie terug van de winkel.
Dit was mijn eerste keer, ik vind het niet erg om boodschappen zelf te halen vroeger was er de SRV en dit is van deze tijd.
.....
al onze vertrouwde plusproducten voor de komende maand weer in huis
Prima producten en netjes op tijd geleverd!
Snelle bezorging en beleefd aan de deur
Altijd op tijd geleverd