Altijd een snelle en goede levering op het gevraagde tijdstip. Ik vind het ook erg fijn dat de winkel mij belt als een bepaald product niet op voorraad is of een datum van dezelfde heeft. Ze overleggen dan mij wat te doen. Al met al heel blij meeA
Ik bestel wekelijks mijn boodschappen op de plusapp en laat ze thuis bezorgen. Als iets niet op voorraad is wordt ik gebeld en overleggen ze of ik daarvoor wat anders wil. Personeel vrijwel altijd vriendelijk en behulpzaam. Ga zo door!
oke goed verzorgd
Altijd even makkelijk,alles is bespreekbaar!
Wekelijks bestellen we boodschappen, maar dit keer had ik de laatste stap van de bestelling nog niet uitgevoerd... Dan is het fijn dat er ook een Express service is! Dus keurig om half zes op zaterdagmiddag de boodschappen in huis.
De laatste tijd worden vaak alle producten geleverd. Blij mee! Is wel eens anders geweest.
Nvt
Ben eigenlijk wel tevreden, maar ik weet niet of de rose mijn smaak is, want degene die ik besteld had was heel licht van kleur"I am" en nu heb ik dus een andere als alternatief
Bestelling is altijd prima bezorgd.
Snelle levering en genoeg keuze
Eerste keer thuis bezorgd
Ik heb gisteren deze beoordeling al ingevuld, doe ik niet nog een keer.
Nvt
Het was de eerste keer; had zelf waarschijnlijk verkeerde producten aangestipt want er waren enkele verrassingen
Ben tevreden op een puntje na. Ik zou de inpakkers van de kratten er op wijzen kwetsbare producten bovenop te leggen. Het overkomt me regelmatig dat kwetsbaar fruit, zoals frambozen en ook brood onder zware flessen en blikken ligt. Frambozenmoes en geplet brood is niet echt de bedoeling. Verder heel tevreden.
Nette bezorging, mooi op tijd en voor niet aanwezige producten een goed alternatief.
Er gaat van alles fout. Mijn boodschappen bij een ander en ik ook de verkeerde krat. Na bellen mijn krat gehad, zaten de 2 pijnboom pitten er niet bij, sws is er nooit 'n bestelling waarbij alles geleverd word. Ik weer gebeld zouden ze 't die dag naleveren met een kado v alles wat er mis ging.. Helaas nooit iemand gezien, bel ik om 18u weer.. Diegene wist nergens wat vanaf, moest maandag as maar weer eens bellen.. Wat 'n waanzin!!
Goede producten, gelet op houdbaarheidsdatum verse producten. Goed alternatief artikel voor iets dat niet op voorraad weas. Goede service Ondanks dat bezorger zich ernstig bezeerd had onderweg, bleef hij de boodschappen bij mij en andere klanten bezorgen, onder t mom van : de klanten moeten toch hun boodschappen krijgen !
Het is zo fijn dat Plus altijd op een vriendelijke manier de boodschappen bezorgd. Zowel ikzelf als mijn moeder zijn heel blij met de persoonlijke service die geleverd wordt.
Normaal gaat online bestellen vaak goed maar gisteren (zaterdag) werden de boodschappen om 16:00 bezorgd en ik had 3 kroppen veldsla waarvan er 1 echt rot was. Die wilde ik de konijnen nog niet voeren.. en ik kreeg 2 pakken gehakt a 1 kilo totaal welke nog een halve dag houdbaar waren. Dit vind ik persoonlijk niet kunnen! Of is dat het risico van online bestellen?
Perfect. Vaak de mogelijkheid om de volgende dag al te laten leveren. Vriendelijk personeel. Fijne optie dat er gratis verzending is bij bepaalde actie producten.
Het vlees wat ik kreeg pas een dag later al aan de datum het gehakt en sommige andere soorten was nog een dag langer en dan aan datum dus ik kreeg veel wat nog maar een of twee dagen aan datum was zo vlug eten we niet dat we alles naar een dag klaar moeten maken
Boodschappen konden op de dag van bestelling geleverd worden wat erg fijn is