Foute leveringen

Leveren wat ik heb besteld dus geen pot kruidenboter kruiden als je bieslook hebt besteld . Geef aan geen alternatief maar dus wel geen 1 erwtensoep en ossenstaart soep maar 2 erwten soep. Gebeld hier over moest het maar bewaren voor een volgende bestelling ,geen fout herstellen maar klant de dupe laten worden voor fout Plus. Bestel niet regelmatig maar als het niet anders kan ben vaak niet instaat om naar Geldermalsen met de scootmobiel te rijden.Kan beter bij AH of Jumbo bestellen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Iedere week netjes de boodschappen thuisbezorgd

Ik bestel iedere week mijn boodschappen bij de Plus. Versproducten koop ik zelf in de winkel omdat mijn ervaringen daarmee niet zo goed zijn. Wel vind ik het jammer dat ik soms vla enz krijg die maar tot de volgende dag goed zijn. Een pak erbij vind ik niet erg maar als het er meer zijn dan is het niet fijn.

Goede prijs,kwaliteit

----

Vertrouwd adres

Wij weten wat er mogelijk is bij Plus in onze wijk. En Plus is zorgzaam jegens ons. En gaat er eens iets niet naar wens: 1 telefoontje en het wordt geregeld.

uiterst tevreden

goed, eenvoudig bestellen

Goedkoop en vers

Goede en veel zinnige aanbiedingen

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Verse producten en levering met een glimlach

Het assortiment is beperkt qua aanbod, de producten zijn vers en worden vriendelijk bezorgd.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima service bij het vakantiehuisje

Netjes op tijd en zeer correcte bezorger. En komen het helemaal aan je huisje brengen

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

oke

De bezorger was mooi op tijd. Hij was vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Het bleek dat niet alle producten door Indy in de box waren gedaan. Ze had NIET gebeld over de niet aanwezige producten. Een van de niet geleverde producten had ik gepland als mijn lunch zijnde. Ik was behoorlijk teleurgesteld. Verder heb ik ook geen voetbalplaatjes ontvangen. Deze bestelling is niet volgens de maatstaven.

groente

als je verse groente bestelt wordt vaak iets bezorgd wat je zelf in de winkel niet zou meenemen. ( bv kleine stronkjes witlof of de mindere prei uit een stapel )

Overzichtelijke site. Goede service

Vaak niet voorradig

Ik bestel al jaren gedwongen online mijn boodschappen bij de plus.zwanenbloem Purmerend Er gaat bijna geen week voorbij of er staat op mijn lijst niet voorradig .en vooral als het in de aanbieding is kan ik het vaak vergeten. Met de bediening heb ik geen problemen altijd heel vriendelijk

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima. Meer dan voldoende keuze en super personeel. Allemaal even vriendelijk en behulpzaam.

Super goede boodschappen!

Ik bestel elke week mijn boodschappen bij Plus! Bevalt me uitstekend ben er blij mee!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijke bezorgers, bestelling bijna altijd voorradig en compleet

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Jammer dat er niet goed op datums wordt gelet .niet fijn dat de reclames er niet altijd zijn .

Goed maar kan beter.vaak spullen die haast op de datum zitten.en jammer dat de reclames er dan niet zijn terwijl je het in de winkel dan wel kan pakken.wel fijn dat je bij jullie al canaf 25 euro kan bestellen .voor een kleine beurs heel fijn.dank

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

ben tevreden over het verloop van de bestelling

nogmaals tevreden over de levering zoals besteld, heel leuke en attente bezorgers.

Erg ceTevreden

Goede producten Betrouwbaar Prettige service Altijd een vriendelijke bezorger

Heel fijn

Fijn dat ik niet naar de winkel hoef en al die kratten te zeulen. Vriendelijk bij de deur.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Bestelling altijd op tijd en goed verzorgd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Allemaal heel goed geregeld.

Hallo, hele fijne winkel om te winkelen, en ook als je de bezorging thuis krijgt, vandaar het hoge cijfel die zij krijgen van mii, ga zo door.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Tevreden, maar niet super.

Het komt te vaak voor dat er artikelen niet op voorraad zijn, dit geeft niet als er dan maar een alternatief wordt geleverd, maar 9 van de tien keer gebeurt dat niet. En als ik een heel brood bestel wat er dan niet meer is maar wel halve, dan sturen ze 1 halve i.p.v. 2

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Klopt altijd qua boodschappen. Keurige bezorgers. Op tijd. Ben heel tevreden.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht