Super en vriendelijke bezorger
Prima bezorging
Klopt altijd en op tijd en vriendelijk
Tevreden over de bezorging
Sommige producten wel ontvangen andere vervangen. Sommige keuzes snap ik alleen niet. De kratten waren allemaal heel vies met gevolg dat boodschappen ook vies zijn. Dit zijn we toch niet gewend van Plus. Deze keer niet tevreden
Alleen bezorgen veel te duur daarom bestel ik niet meer elke week helaas voor de plus.
vlot en netjes op tijd geleverd en goed naar de uiterste verkoopdatum van de versproducten gekeken. Netjes binnen de voordeur afgezet.
Op 15 oktober 45 zakken grond besteld en zou vrijdag 20 oktober geleverd worden tussen 17.00 en 18.00 heb ook deze dag vrij genomen, kreeg op vrijdag 20 oktober een telefoontje dat er niet genoeg zakken waren dus kon niet worden geleverd op vrijdag, er word nu als het goed is zaterdag 28 oktober geleverd omdat ik in de week niet thuis ben.
Heel vaak komen de bezorgers op tijd en zijn vriendelijk. Als iets niet klopt, bel ik en komt het in orde. De aanbiedingen zijn heel vaak aantrekkelijk
Producten 2 dagen van te voren besteld. Werden snel geleverd, makkelijk om kratten en statiegeld in te leveren
Heel goed, nooit problemen, verse producten
Behulpzaam en vriendelijke bezorging. Top!!
Boodschappen in orde. Bezorger prima.
Goede service vriendelijke bediening goede producten
De bezorger was mooi optijd en bijna alles was aanwezig
In een woord geweldig
heel goed boodschappen goed verzorg leuke bezorger
Mijn ervaringen met de bezorgdienst van PLUS zijn zonder meer zeer goed. Mijn bestellingen zijn altijd op tijd en worden bezorgd door vriendelijk en behulpzame PLUS medewerkers. Niets op aan te merken, lekker doorgaan zo!!
De voorraad is nog niet voldoende aangevuld. Regelmatig of bijna iedere keer is er één of zelfs meerdere artikelen NIET in voorraad. Het is een beetje ontmoedigend. Vlak na de opkomst van de corona bestelde ik regelmatig €50, €65, en soms zelfs €70.,maar nu durf ik dat niet meer, anders moet ik iedere Zondag de rest aanvullen en bij Jumbo afhalen wat jullie NIET in voorraad hebben. Ik kocht iedere week komkommer en tomaten. Een maand geleden kreeg ik een "té zachte" komkommer toegestuurd plus van de 5 tomaten in een doosje waren er ook 2 te zacht voor gebruik. Het lijkt alsof door de minimale bestelling €25., dat de klant geen aandacht meer krijgt als daarvoor, dus na de corona. De foto's van broodbeleg zien er somber uit, alsof ze niet fris zijn. De foto's moeten helder en aantrekkelijk, en vooral smaakvol zijn, ze moeten dichterbij zijn, goed zichtbaar. Ze moeten vervangen worden. Het oog wilt ook wat hebben. Beter het bedrag van €25., naar €35., of €40., optrekken, maar met Top-producten. Een Vitalu doosje bijna half open. etc.etc. Ik merk meerdere punten, maar tot zover zijn mijn opmerkingen. De vraag: AANBEVELEN zeg ik JA, maar er moet wel stellig veranderingen in komen. Wacht niet te lang hiermee. Succes.
Ik ben zeer tevreden met het online boodscgappen doen bij de plus. Maar ook met het contact met de winkel. Regelmatig wordt ik gebeld en overleggen ze mij mij wat er niet meer is en evt. een vervangend product. De bezorger aan de deur heeft een goede attitude. Ook om dat ik afhankelijk ben van de boodschappen die gebracht worden. Ik kan nl zelf niet meer goed naar de winkel komen Dus een revreden klant
klopt niet altijd
Ik ben zeer tevreden. Als er een enkele keer iets niet goed gegaan is wordt dat direct opgelost. En de bezorger in de meeste gevallen Jan is zeer vriendelijk.
had 2 bestellingen 1 tussen 12 en 14 uur de ander tussen 14 uur en 16 uur heb er maar 1 gekregen