Binnen de opgegeven bezorgtijd. Alle bestelde artikelen geleverd.
Mooie supermarkt met vriendelijk en behulpzaam personeel..
Al twee keer mis gegaan met bestelling Ik wordt niet meer gebeld
Vriendelijk meestal alles aanwezig
Altijd behulpzaam en attent.
makkelijk bestellen, vriendelijke bezorger
Altijd netjes geleverd op de afgesproken tijd
In toenemende mate vind ik het assortiment van PLUS te wensen overlaten.B.v. niet in voorraad of uit het assortiment genomen.Andere producten dan een paar maanden geleden. Bezorging in orde.
Minder of helemaal niet blij met diegene die de boodschappen verzamelen , er wordt totaal niet op de tht datum gelet ,al meer dan een keer is het gebeurd dat er artikelen geleverd zijn die houdbaar waren tot de dag van levering ,volgens mij mag het dan al niet meer verkocht worden !!!! Kan een keer gebeuren maar het komt wel erg vaak voor.
Ik adviseer om voortaan gratis te laten bezorgen bv boven de 125 euro aan 1 bestelling.
Altijd op tijd, vriendelijke bezorger, juiste boodschappen worden geleverd, als iets niet voorradig is word het vermeld, en word een alternatief toegevoegd
Altijd erg behulpzaam ,de verzamel juffrouw of jonge man en niet te vergeten de bezorger
Zoals altijd werd mijn bestellingop tijd gebracht door een zeer vriendelijke medewerker. Goeie service!
Als ons gezin een drukkere periode heeft en moeilijk een plaatje kan creëren voor boodschappen doen. Dan bestel ik en weet ik dat ik de juiste producten in huis heb.
Jammer dat de app niet standaard de aanbiedingen als gratis bezorgen erin zet. Ook een nadeel vind ik dat de app niet aangeeft dat je bijvoorbeeld nog een extra stuk kunt toevoegen voor de aanbieding.
Was keurig op tijd ! Aardige bezorger en alles was voorradig
Steeds als ik kattenbakvulling bestel wordt er niet geleverd. Ook geen alternatief. Als ik daarover bel wordt de schuld gelegd bij de leverancier. Heb niets aan zo'n uitleg. Ik overweeg nu te stoppen met bestellen bij Plus. Ook wmb de andere boodschappen. Jammer
Het personeel van Plus is altijd vriendelijk en behulpzaam, ik voel me er altijd op mijn gemak.
Super bezorger meer kan ik er niet van maken! Normaal gesproken altijd het tijdvak op donderdagavond tussen 1800 en 2000 en bezorger Inge krijgt van mij wekelijks een dikke 10!! Vandaag het tijdvak van 1600 1800 en ook deze bezorger (weet zijn naam niet) was helemaal top, zelfs toen ik niet thuis was hebben we het samen opgelost. Echt super!
erg tevreden met de bestelling
Plus bezorgd snel en altijd op tijd!
Goede service en producten van hoge kwaliteit.
Alle bezorgingen keuring op tijd
Voor herhaling vatbaar.
De diepvriesproducten waren al aan het ontdooien, druppels lagen onder in de krat. De kartonnen dozen - waarin diepvriesproducten - waren bijna open/beschadigd en voelden zacht aan. Diepvriesproducten dienen geleverd te worden in een vries-tas, -doos. De voetbalplaatjes (6) zijn niet geleverd. De koopzegels zijn geleverd, maar niet een kaart waarop de zegels geplakt moeten worden. Ik heb onmiddellijk gebeld naar Plus Slooten en mijn beklag gedaan over een en ander, tevens vermeld dat ik voor het eerst gebruik maakte van online bestellen bij hen. Ben zeer ontevreden en het is de vraag of dit herhaalbaar is. De medewerker die ik sprak vond dat deze gang van zaken niet hoorde. Ik zal morgen teruggebeld worden door degene die de bestelling verzorgd heeft om de zaak in orde te brengen.