prima en op tijd

Een prima bezorgdienst. Goed personeel.

Nette juiste bezorging

Fijne bezorging.

Bestelling niet volledig

Er was een verwisseling met bestelkratten, zodat ik pas de dag erna de rest vanmijn boodschappen ontving. Verder keurig afgehandeld, Maar wel erg vervelend. Week ervoor ook al boodschap niet geleverd en verspakket dat rotte sperziebonen bevatte. Ook netjes opgelost. Maar deze service ken ik niet van PLUS. Al jaren klant en eigenlijk altijd perfect!!! Ik hoop dat het weer terugkom

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Jullie kunnen niet alles leveren wat online staat

Als je online bestelt, verwacht je wel dat je geleverd krijgt wat je hebt besteld. In deze vorm heeft jullie bezorg service geen meerwaarde voor ons,

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Slechte voorraad

Na de vorige bestelling ijs dat gekristaliseerd was.of een dozijn eieren dat 2 dagen houdbaar is. Dit keer ipv 6 broden 3. Terwijl ik maandag besteld heb. Dan moet het er donderdag toch zijn? Ook ipv 2 kleine yoghurt 1 grote. Daar kan dus de helft van de prullenbak in. Ik gebruik 1 mini beker voor 2 maal. Jammer want ik heb wel voor de bezorgkosten voor 11 euro aan rijst. Ik had gebeld over het ijs....mocht nieuw ophalen. Dit geweigerd. Als er 1 gekristaliseerd is dan de rest ook. Kortom ik ben klaar met plus brughuis

snelle bezorging

S'middags besteld volgende dag bezorgd. Heel fijn. Netjes en correct bezorgd door Lisa. Met ook nog een gezellig praatje. Ik ga zeker vaker boodschappen laten bezorgen. Het scheelt mij enorme lichamelijke belasting met sjouwen van veel pakken ice-tea. Ik heb artrose waardoor ik veel pijn heb op verschillende plekken in mijn lijf. Bedankt voor het sjouwen van mijn boodschappen Lisa! Hartelijke groet, Janet van Schaik, Prinses Ireneweg 17.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Producten services en prijzen uitstekend goed

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fantastisch om de boodschappen thuis aangeleverd te kunnen krijgen! En dat al met een bedrag boven de 25 euro. Prima service, prettige bezorgers die het netjes binnen brengen en rustig wachten tot je het uitgepakt hebt (of het zelf voor je uitpakken). Ben blij met de bezorgdienst van Plus.

tevreden

goede producten

Keurig, op tijd en verzorgd

Keurig, op tijd en verzorgd

Is oké

Wij maken regelmatig mee dat we bepaalde producten niet kunnen bestellen terwijl dat eerst wel kon en dan heb ik het niet over seizoens producten. Vaak krijgen we andere producten omdat iets niet op voorraad is. Dat gaat bijvoorbeeld over Plus beschuit, Eru smeerkaas en Becel light (is al weken niet te bestellen) De keuze van het assortiment is enorm veel minder dan in de winkel. Hopelijk kunnen jullie hier iets mee. Groetjes, Janneke

teleurgesteld

vaak zijn de artikel die ik dan echt nodig heb niet op voorraad ze bezorgen de laatste tijd niet meer binnen afgesproken tijd soms wel 1 uur later!!! dat kan echt niet !

Prime service

Gemakkelijk

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fijn dat thuisbezorgen mogelijk is

Fijn dat de mogelijkheid bestaat dat je online kunt bestellen en dat het thuis bezorgd word. Alleen de opmerkingen mogen soms iets beter gelezen worden

Fijne bezorgdienst!

Fijne bezorgdienst, leest altijd opmerkingen en hele vriendelijke werknemers. We zijn heel blij met hen!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Zeer tevreden voor de eerste keer

Uit nieuwsgierigheid een keer besteld. Zeer vriendelijk, op tijd geleverd en nette producten. Wij bestellen terug opnieuw

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

never get a full order delivered

many times products are not available when delivered

Handig en goed

Handig en goed

Heel goede ervaring.

Snel en correct.

Goede ervaring

Bezorging uitstekend, goederen meestal beschikbaar.

Matig

Veel artikelen die ik besteld had zijn niet geleverd..dat kan maar had het liever met bestellen geweten zodat ik alternatief kon bestellen zoals bij andere supermarkten..

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Het was perfect !

Alles klopte en de bezorger was een heel vriendelijke,zorgzame bezorger.

Geen boodschappen ontvangen

Wel bericht gekregen dat de boodschappen bezorgd zijn maar helaas, dat zijn ze niet. Nog een keer gebeld met de Plus, toezegging dat ze alsnog geleverd worden maar helaas, we zijn bijna vier weken verder en nog steeds geen boodschap ontvangen.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht