Ideale manier om mijn boodschappen goed en betrouwbaar thuis bezorgd te krijgen
Zeker die man altijd opgewekt en brengt naar boven zeer vriendelijk
Tijdvak 12-14 uur gekozen, bezorger was er om 15.20. Bezorger kan daar vast niets aan doen, maar ergens in het plan systeem gaat er mijn inziens iets niet goed. Te meer omdat ik 11.50 hier nog een busje door de straat zag staan. 10 minuten te vroeg is mijn inziens netter dan anderhalf uur buiten het tijdvak.
Erg goede ervaring. Bestelling op tijd en bijna volledig,
Een aanrader
Boodschappen worden altijd keurig bezorgd door een nette en vriendelijke bezorger. Wel vind ik het jammer dat er per dag maar één bezorgmoment is, en ik daarin dus geen keus heb.
Sinds 2019 regelmatig bestellingen laten bezorgen. Tevreden. Sinds eind juli en vorige week geen wijzigen mogelijk in de bstellingen Had nu 2 bestellingen. Gijs , plus bilthoven heeft dit opgelost intern, weet ook geen echte oplossing hiervoor. Krijg van de voren mails : bestelling nog te wijzigen. Dit betekent dat ik met plus zal moeten stoppen. Kan plus nu niet meer aanbevelen.
leuke bezorgers die met je meedenken
Had bestelling gedaan woensdag van 2 pak page was in de aanbieding 2 voor 16.99 had 2 x gedaan want ging pas van 25e bezorgen. Ik vrijdag haasten om thuis te zijn om 18.00 wordt ik pas om 19.00 gebeld 60 min voordat de ze zouden komen tijdsduur dat ze niet komen ivm page is op En is op is op actie. Maarja dit wist meneer waardenburg sochtends ook al. Kreeg medeling dat er ook geen oplossing zou komen punt uit en klaar was het. De bezorgdienst kon er ook niks doen hij kreeg dit te horen. Maar op de site is het gewoon te bestellen Als ik dit zo op mijn werk zou doen met klanten om gaan kon ik op gesprek komen. Vind gewoon aso dit, ben echt echt ontevreden
Heel prettig om online boodschappen bij plus te doen. Altijd netjes op tijd en zelfs een telefoontje als een product niet op voorraad is.
Boodschappen op tijd en keurig netjes afgeleverd!!
Iets besteld, bericht niet aanwezig en toch bezorgd maar niet meer nodig
Ik ben zeer tevreden
Alles was geleverd Houdbaarheidsdatum lang genoeg Vriendelijke bezorger Niets op aan te merken dus
Vriendelijke behulpzame medewerker
Had vergeten de kortingscode in te vullen en moest 6 euro bezorgkosten betalen.
Wat hierboven staat hoeft eigenlijk niet uitgelegd te worden!! Plus Cappendijk is een ruim en goed gesorteerde zaak! Als ik het kan, ga ik er graag zelf heen! En als ik het niet kan, bestel ik mijn boodschappen. Ik weet dat ik de levering nooit hoef te controleren (qua versheid e.d.).
Bezorging en bestellen gaat enorm makkelijk en plus.nl is erg gebruiksvriendelijk
Behalwe app beetje traag en groente niet altijd het verste, is alle aspekte 5* - bellen als iets niets heb; vervangen produkte als niet op voorraad; bezorger altijd glimlachend en vriendelijke, altijd goed bezorgd; zeer geriefelijk en gemakkelijk
Jongen zette de kratten in de keuken. Nam de kratten weer mee. Was erg aardig. Wonen 1 hoog. Was geen probleem. Was de eerste x. Maar bestel zeker vaker. Bedankt.
Meer dan twee uur telaat en alle ingrediënten voor het eten werden niet geleverd
Vriendelijke bezorger maar te veel artikelen op deze kleine bestelling zoals gewend niet voorradig blijkbaar
Snelle, vriendelijke bezorging. Een aanrader!
Op tijd geleverd prima service
alles wordt netjes op de juiste plaats gezet door een prettige bezorger(ster)