Vind het jammer dat bepaalde artikelen er niet zijn, verder is de service oké
Betere en versere producten dan op zondag
Heel vriendelijke bezorger.
Bezorger wilde eerder komen dan het tijdslot van 18 tot 20 uur. Na telefonisch contact afgesproken dat kwart voor 6 mogelijk was. Om half 6 werden de boodschappen al bezorgd en zit nu met 2 kratten die ik weer retour moet brengen.
Het bespaart mij zoveel tijd om te bestellen ipv naar de winkel gaan. Had ik dit maar eerder gedaan!
Fijne producten, fijne mensen
Voor het eerst besteld bij plus Fahrenheitstraat in Den Haag, nog nooit zo slechte service gehad. Producten op mijn bon niet geleverd of onjuiste producten. Daarnaast statiegeld berekend voor kratten die niet geleverd zijn. Bel je dan om de zaken op te lossen geeft het filiaal loze beloftes en zelfs de klantenservice krijgt zaken niet voor elkaar. Ik zou zeggen bespaar jezelf de moeite en koppijn.
Goede en vriendelijke bezorging aan huis.
Online bij Plus bestellen is gemakkelijk en het wordt goed verzorgd afgeleverd wanneer het jou uitkomt.
Vriendelijke bezorging en duidelijke gemakkelijke app om in te bestellen.
Meestal bestelling compleet. Heel vriendelijke bezorgers! Minpunt is soms korte houdbaarheidsdatum op m.n vers gesneden groenten.
Alles geleverd binnen tijdvak.
Geweldig fijne winkel. Personeel altijd aardig en behulpzaam. Super service.
Er missen altijd veel producten die zogezegd allemaal niet op voorraad zijn.
Opmerkingen worden niet altijd goed gelezen, wanneer ik bijvoorbeeld vraag om 1 winterpeen ipv 1 kilo krijg ik toch 1 kilo geleverd. Dit is meerdere malen voorgekomen
Ik heb bezorging 1600-1800 besteld. De levering arriveerde om 1558. De betaling was eenvoudig.
Vriendelijke bezorgers
Bezorger is altijd op tijd! Deze keer was de bezorgbus van de Plus in de garage voor een reparatie. Bezorg medewerker heeft toen met zijn eigen auto de bestelling bezorgd op de tijd die we hadden aangegeven. Dat verdient echt een pluim.
fijne winkel met goede service
Heel vriendelijk en service exht heel fijn.
Alles ok behalve dat bij levering op maandag toch wel wat produkten niet voorradig zijn en daarbij het pinnen aan de deur moeilijk verloopt omdat het pintoestel niet efficiënt werkt .
Altijd op tijd, vriendelijke bezorger, en de levensmiddelen ook prima qua datum.
Vriendelijke bezorger, op tijd en verse producten.
makkelijk bestellen en altijd op tijd geleverd