Bij de bestelling online krijg ik de melding dat niet alles aanwezig is. Ik kan dan niet zien wat er niet is (anders zou ik nog iets anders kunnen bestellen). Ik heb dit doorgegeven, maar er is nog steeds niets veranderd. Ook krijg ik regelmatig de aanbiedingen niet en ook geen korting bon voor eventueel de week er op. Sommige producten zijn geregeld niet te bestellen b.v blikjes palm.
Besteld afspraak over de leverantie en het was er, perfect pinnen aan de deur gewoon goed wel eens anders mee gemaakt.
Mijn bestelling stond al klaar. Helaas was de bestelling niet 100% juist maar was niet erg (2x dezelfde tompouces besteld maar kreeg 2x2 verschillende). Groet Marja Huyben
doe het al een poosje ze zijn beleefd, doen als vraagt binnen zetten.
Ik ga ergens anders boodschappen halen schat ik zo. Ondanks alles hebben jullie een prima zaak hoor.
Handige app, goede communicatie over bezorgtijd via de mail en prima service!
Alles is zo als het hoort
Zie boven
eerste ervaring leert dat op tijd bestellen noodzakelijk is vanwege drukte , verder tevreden, ik ga ervan uit dat de ten onrechte berekende krat a 5 euro een volgende keer wordt verrekend. inmiddels heb ik daar ook over gebeld
De bezorgers van de boodschappen zijn vriendelijk en van te voren wordt doorgegeven wat het tijdvak is wanneer ze komen. Altijd een uitleg wat er niet voorradig is en welk alternatief produkt er voor in de plaats gekomen is. Verse produkten van zowel groenten, fruit en vlees. TOP
Dank je wel voor de goede service
in titel in deze mail gaat het over bezorgen, wij hebben afgehaald.....
Bezorging betrouwbaar. Stukken beter dan Picnic.
Hamlappen totaal niet geleverd, zonder melding of alternatief Gehakt 500 gram besteld, 300 gram geleverd Brie zou 126 gram moeten zijn, is 115 gram (voor wel dezelfde prijs)
Ben blij dat deze service bestaat Wel gevraagd of de medewerker wil opletten als ik voor een week bestel dat de datums dan ook een week vooruit kunnen. Wij zijn oud en maken iedere week gebruik van jullie service.
Even leren. Maar het gaat beter.
Eerdere bestellingen bij de andere Plus draaiden steeds uit op een soort "verassingspakket" (bestelde producten niet leverbaar; dus vervangingsproducten).
Vlotte service
Krijg een mail dat het klaar ligt, kom je er is het er niet
Idem
Ik bestel al ruim een jaar iedere week mijn boodschappen. Vrijwel iedere keer als ik bezig ben mijn mandje te vullen “gooit hij me eruit”. Mandje is dan leeg, ik moet opnieuw inloggen, er staan dan weer boodschappen in maar moet altijd checken of het wel klopt. Soms heeft ie dan dingen niet overgenomen. Ook neem hij regelmatig de aanbiedingen niet over in mijn winkelmandje (ik let goed op of de aanbiedingsdatum klopt met de leverdatum). Pas wanneer ik mijn winkelmandje echt ga bestellen dan komen de aanbiedingen er wel te staan; heel onhandig en frusterend. Want dan moet ik maar hopen dat het goed komt. Het zou heeeel fijn zijn als de bezorgtijd korter zou zijn ipv 2uur. Zoals Bv bij een Picnic. Bezorger vd zaterdagochtend is top!! Altijd vriendleijk, altijd zeggen welke alternatieve producten hij heeft en wil me altijd helpen bij het sjouwen vd kratten.
goede service en fijn dat ze laten weten hoelaat ze komen
beste supermark wat er is.
Vond het op de app niet goed aan gegeven, dat er sevice kosten moest betalen, 8.50 euro, omdat ik de zelfde dag nog liet bezorgen, en er waren niet alle producten aan wezig.