Bestelde artikelen werden snel en keurig op tijd geleverd. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerker.
Ik hen online een bestelling geplaatst. Zou rond de 60 euro kwijt zijn bij het ophalen was ik bijna 20 euro meer kwijt. Medewerkers konden het verschil niet vinden. En alles zou doorgestuurd worden naar kantoor. 2dagen later geen reactie. Heb samen met mijn man alle boodschappen opgetelt zonder korting. Daarna de korting opgeteld . Er zat 16 euro verschil in. Dat er een paar euro verschil in zit vanwege lis gewogen producten is gern probleem Oorspronkelijk was daarom het verschil 20 euro. Het verschil is heel duidelijk dat het er is De bonnen zouden doorgestuurd worden naar kantoor. Service centrum weet van niks. Ik vind dit niet netjes. In de winkel is het blijkbaar fout gegaan met de bon maar er word geweigerd mij het verschil van ,16 euro terug te geven. Vind ik op zn zachts gezegd niet netjes en zeker niet klantvriendelijk.!!
Versproducten groenten/pakket aan de datum of datum van levering. Actieproduct niet gekregen maar een duurder product.
Sinds onze overstap van Jumbo naar de Plus willen we niet anders meer. Zoveel betere verse producten, waarbij ook goed wordt gekeken naar houdbaarheid. Daarnaast is het spaar systeem ideaal en spaar je haast ongemerkt voor een spaarsaldo. Niet voor producten of korting waar je niet op zit te wachten, maar voor geld. Plus, ga vooral zo door!
De producten klopten , op tijd en in de keuken gebracht.
Geen na bestelling aanwezig
Helaas niet alles geleverd , telefonisch contact gehad en netjes opgelost
Plant was gewoon slecht
Alles lekker vers
Alles voor elkaar, vlotte bezorging
Alles mooi geleverd
Uitstekend, goede producten en netjes bezorgd
Ik ben zeer tevreden!
Geen op of aanmerkingen. Gewoon een hele goede service.
Ik heb erover geprobeerd te bellen op 15-10 maar er werd tot meerdere malen bellen niet op gereageerd. Het was voor mij de eerste keer dat ik online boodschappen bij plus heb besteld en ik snap dat het een keer kan gebeuren dat er iets over datum is maar van die paar dingen wat ik besteld heb, zijn het al 2 producten die over datum zijn. Dan zou het fijn zijn als ik iemand kan bereiken via het telefoonnummer maar helaas. Ik hoop dat hier de volgende keer beter op gelet word.
Klantvriendelijk
In 1 krat met de boodschappen lag het bleekmiddel bij in (dus liggend vervoerd) en deze heeft gelekt over alle andere boodschappen in het krat. Bij het optillen van het krat is er ook nog bleekmiddel op mijn kleding gekomen.
Super fijn om de boodschappen thuis te laten bezorgen. Hoewel Plus Schoonhoven heel vaak producten niet voorradig heeft en soms een alternatief bij de bestelling doen of gewoon helemaal niet. Daarom bestel ik liever bij de Plus Bergambacht want die hebben altijd alles voorradig! Wel mis ik mijn vaste bezorger bij de Plus Bergambacht, een toppertje was die jongen maar de nieuwe bezorger was ook heel vriendelijk en behulpzaam.
Nooit problemen, altijd op tijd
Vriendelijke bezorgers.
Er waren sommige producten niet voorradig zoals brood gebak en soorten groente
Het enige negatieve is, dat de website wegvalt en ik dan opnieuw moet inloggen en n datum en tijd voor t brengen moet instellen...
Keurig op tijd
Het spreekt voor zich dat winkelen vanaf de computer effectiever is als in een winkel staan met 100en artikelen om je heen waaruit je moet kiezen. Verder kunnen de aanbiedingen op deze manier beter ingepast worden in je boodschappenlijst. Het enige minpunt is de afhandeling van artikelen die niet geleverd gaan worden, dit zou kenbaar gemaakt moeten worden en de mogelijkheid voor een alternatief zou moeten worden geboden. Dan is het plaatje pas compleet. Verder zou de app stukprijs of prijs/kg moeten ondersteunen tijdens het sorteren van verschillende producten. Inzicht in actuele populariteit van producten op basis van verkochte verpakkingen van die week of maand tegen de huidige prijs of welke artikelen vaak samen worden gekocht. Prijsontwikkeling van de afgelopen 6 maanden zou ook interresant zijn voor een consument... Meerdere van dit soort statistieken waar een consument wat aan heeft zou de app erg kunnen verbeteren zeker nu de jumbo veel duurder is geworden. Mensen willen kunnen vergelijken en hier ook de juiste tools binnen handbereik voor hebben.
Na bestellen , andere dag op afgesproken tijd opgehaald. Helemaal top. Dat gaan wij vaker doen.