Ook bij deze plus geen voorraad!!

Ook bij deze plus geen voorraad van warnsteiner. Hij is in de aanbieding maar slecht leverbaar. Ipv 8 verpakkingen geven ze er mij 7 mee. En betaal ik voor 1 verpakking de volle prijs. Jammer

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Bijna niets op aan te merken!!

Van tevoren telefonisch overleggen over bepaalde producten. Keurig op tijd, vriendelijk en koelkastproducten worden bezorgd in koeltassen. Het enige “nadeel” vind ik dat wij, zeventigers, met je en jou worden aangesproken……wellicht ouderwets, maar ik vind het niet correct.

Goede levering op tijd.

Ben tevreden.

Mijn ervaring is prima

Uitstekend!

N.t.v.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bezorgster van plus die net dat stapje extra doet, die plus

De 1e keer is heel goed.

Uitstekend.

De bestelling was precies wat ik besteld had en precies op tijd. De bezorger was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik ben moeilijk ter been en hij heeft me zeer goed !! geholpen met de boodschappen, een tien..!!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Top service, fijne bezorging, prettig systeem online.

Negatief veranderd

De laatste tijd gaat er wekelijks wat mis. Nu uiteindelijk nog niet waar ik voor betaald heb. Had cote dor melk chocolade besteld en was puur geleverd. Ook de kipfilet wel betaald zat er niet bij. Iemand is dit komen oplossen maar nam vervolgens weer de verkeerde chocolade mee huismerk. Dit zouden ze volgende week meenemen maar dan weet ik natuurlijk niet of ik wel bestel. Week ervoor namelijk ook al oncomplete bestelling

Goed geregeld

Prima verzorgd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heel vriendelijke bezorgster! Alleen jammer dat de verspakketten vaak niet op voorraad zijn.

Super!!!

Super goede service, had niet gedacht dat mij dit zo goed ging bevallen!

Geweldige service

Prima op tijd, keurige bezorging

Ben wel tevreden

Maar soms hapert er wel wat aan. Gisteren heb ik 6 pakken melk besteld, maar stond 7 op de bon.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Prima goede levering en spullen

Optijd en netjes geleverd!

Niet fijn

Ik moet via de app bestellen. (4 kratten bier in de reclame) . Die staan dan klaar en vervolgens moet je 2.50 verzamelkosten betalen. Beetje jammer dit. Omdat dit de eerste x was voor mij kreeg ik 2.50 korting.dst is dan wel netjes, maar het systeem vind ik dus 10x niks

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Goede service, mooie weekaanbiedingen

We hadden wat problemen met de keuze van de alternatieve producten. Gelukkig kwam de Plus met een goede oplossing.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede bezorging door aardige medewerker.

Blij met "Plus", vanwege onze leeftijd prettig dat boodschappen worden bezorgd.

Prima supermarkt.

Hele fijne, overzichtelijke supermarkt. Met heel behulpzaam personeel.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bestelling is compleet en op tijd bezorgd

Ik heb nu 2 keer online laten bezorgen. Over het algemeen ben ik hier positief over. Artikelen komen heel aan, netjes in kratten. Afhandeling is ook netjes verzorgd wat betaling aan gaat. Complimenten! Een puntje van kritiek heb ik ook. De agf is soms wat kort houdbaar. Bij de levering van afgelopen vrijdag kreeg ik een verpakking met snoep komkommers met een verkoop code 40.5. Dit is van een week geleden en deze komkommers zijn niet goed en lekker meer

Altijd goede service

Het enige wat jammer was... let op, was. Dat de app het een tijdje niet deed vanwege een Bug. Maar gelukkig is dat weer opgelost. Er word gebeld als er producten niet zijn of als ze niet optijd kunnen leveren. Altijd netjes en beleefd. Ik ben blij met de service!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Zo hoef ik me geen zorgen te maken over hoe ik mijn boodschappen thuis krijg

Door het chronisch vermoeidheid syndroom ben ik niet in staat om boodschappen te doen. Zo kan ik er toch zelfstandig voor zorgen dat ik niet zonder zit. Zelfredzaamheid geeft een goed gevoel

Alles is prima!

Alleen maar Manco's

Elke week ontbreekt er wel een ander product waardoor ik alsnog naar de fysieke winkel moet, dus een dikke onvoldoende!!!

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht