Vriendelijk personeel, meedenkend
Onaardig persoon geen alra karnemelk in míjn bestelling
Erg prettig om de boodschappen te kunnen laten bezorgen op een gewenst moment van de dag. En de plus express is al helemaal makkelijk voor als je liever iets sneller boodschappen wilt ontvangen.
De bezorgdtijd zou tussen 18:00 en 20:00 zijn. Een uur en kwartier later was de bezorger er pas. Heb aangegeven dat ik nog 2 producten erbij wou hebben vroeg in de middag hiervoor gebeld maar de producten zaten er niet bij. Ik zou niet weer denk ik de boodschappen online bij plus Wezep bestellen.
Het personeel werkt hard en zijn altijd behulpzaam en vriendelijk. Ik vind het wel heel jammer dat het assortiment kleiner is geworden en dat er vaak lege schappen zijn.
Alles vers goede service
De hele bestelling was keurig verzorgd met verse producten.
Gewoon prima
Makkelijk te bestellen en uitstekende levering.
Vriendelijke bezorgers, bestelling is veelal compleet. Indien een artikel niet voorradig is, levert men een passend alternatief. Dit alternatief mag ik alsnog weigeren.
Ben zeer tevreden over de bezorging en op de boodschappen klasse
In het begin ging het even stroef, maar daarna veranderde dat. En dat is eigenlijk zo gebleven
Perfect verlopen
Had twee mentos actieverpakkingen besteld van een euro per stuk, heb twee andere geleverd gekregen van 2,39 en 2,49 per stuk. En had twee 1.5 liter pakken halfvolle melk besteld van Arla in de bonus ….. 1 euro per pak (aanbieding) heb als alternatief 2 pakken van een Pieter volle melk gekregen …… daar mist een liter voor dezelfde prijs. Over de melk ben ik gebeld, ze zouden als alternatief de volle meegeven. Over de mentors ben ik niet geïnformeerd
Vandaag besteld morgen in huis, werkt bij de Oudenbossche Plus echt. En mocht er iets niet voldoende aanwezig zijn, dan wordt netjes overlegd en met je meegedacht.
Bij het bestellen via de app had ik problemen met mijn telefoon, mijn vingers kan ik niet gemakkelijk gebruiken.
Alles gaat in goed overleg bij bestellen, bezorg service ondanks beperkingen en foutje op zijn tijd van mijn kant een zeer aangename beleving! Winkel 7.8 tot 9.6 en bezorgen een 8.4 tot 9.9. In de accounts of de Plus App zelf zou men in het verleden gemaakte unieke opmerkingen kunnen bewaren. Ik beveel niets aan, ieder moet het voor zichzelf ontdekken naar mijn mening, tenzij er specifiek naar gevraagd wordt. Ik heb geen optie om in te vullen dat ik niet enkel klant geweest ben en tevens nog actief klant ben bij de Plus.
Plus kon het bestelde niet leveren
Normaal gesproken kocht ik altijd bij de Plus. Het valt mij op dat in de winkel in Bilthoven de schappen steeds leger zijn. Online boodschappen soms de vers producten minder mooi. Wel goede klantenservice kon de producten waar ik ontevreden over was meteen omruilen. Prijs kwaliteit verhouding vind ik de laaste tijd niet kloppend.
De medewerkster heeft de boodschappen netjes in de garage gezet. Zeker voor herhaling vatbaar
Makkelijk te bestellen en nog te wijzigen. Netjes en vriendelijk bezorgd!
Ik vind het richting oplichting gaan dat ik een hogere prijs moet betalen als ik 2 actieproducten bestel voor bv € 8,00 en dan omdat er maar 1 op voorraad is opeens voor die ene wel geleverde € 5,49 moet betalen. Ik wil er duidelijk 2 hebben en niet 1. U vermeldt ook nergens dat de actieprijzen alleen gelden als u ze beide op voorraad heeft!
Prima geholpen
Zeer handig als je zelf even niet zo goed kan tillen.
..........