Vriendelijk personeel, meedenkend

Niet goed

Onaardig persoon geen alra karnemelk in míjn bestelling

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Fantastisch !

Erg prettig om de boodschappen te kunnen laten bezorgen op een gewenst moment van de dag. En de plus express is al helemaal makkelijk voor als je liever iets sneller boodschappen wilt ontvangen.

Niet heel goed

De bezorgdtijd zou tussen 18:00 en 20:00 zijn. Een uur en kwartier later was de bezorger er pas. Heb aangegeven dat ik nog 2 producten erbij wou hebben vroeg in de middag hiervoor gebeld maar de producten zaten er niet bij. Ik zou niet weer denk ik de boodschappen online bij plus Wezep bestellen.

Fijn personeel

Het personeel werkt hard en zijn altijd behulpzaam en vriendelijk. Ik vind het wel heel jammer dat het assortiment kleiner is geworden en dat er vaak lege schappen zijn.

Alles vers goede service

Prima verzorgd.

De hele bestelling was keurig verzorgd met verse producten.

Gewoon prima

Uitstekend.

Makkelijk te bestellen en uitstekende levering.

Beleefd personeel, bestelling compleet

Vriendelijke bezorgers, bestelling is veelal compleet. Indien een artikel niet voorradig is, levert men een passend alternatief. Dit alternatief mag ik alsnog weigeren.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ben zeer tevreden over de bezorging en op de boodschappen klasse

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service, vriendelijke bezorgers.

In het begin ging het even stroef, maar daarna veranderde dat. En dat is eigenlijk zo gebleven

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Eerste keer ervaring perfect!

Perfect verlopen

Bijna alles goed

Had twee mentos actieverpakkingen besteld van een euro per stuk, heb twee andere geleverd gekregen van 2,39 en 2,49 per stuk. En had twee 1.5 liter pakken halfvolle melk besteld van Arla in de bonus ….. 1 euro per pak (aanbieding) heb als alternatief 2 pakken van een Pieter volle melk gekregen …… daar mist een liter voor dezelfde prijs. Over de melk ben ik gebeld, ze zouden als alternatief de volle meegeven. Over de mentors ben ik niet geïnformeerd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Correcte en snelle manier van boodschappen leveren.

Vandaag besteld morgen in huis, werkt bij de Oudenbossche Plus echt. En mocht er iets niet voldoende aanwezig zijn, dan wordt netjes overlegd en met je meegedacht.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goed en makkelijk te regelen.

Bij het bestellen via de app had ik problemen met mijn telefoon, mijn vingers kan ik niet gemakkelijk gebruiken.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Terveden, kan bijna niet beter dus een 9.

Alles gaat in goed overleg bij bestellen, bezorg service ondanks beperkingen en foutje op zijn tijd van mijn kant een zeer aangename beleving! Winkel 7.8 tot 9.6 en bezorgen een 8.4 tot 9.9. In de accounts of de Plus App zelf zou men in het verleden gemaakte unieke opmerkingen kunnen bewaren. Ik beveel niets aan, ieder moet het voor zichzelf ontdekken naar mijn mening, tenzij er specifiek naar gevraagd wordt. Ik heb geen optie om in te vullen dat ik niet enkel klant geweest ben en tevens nog actief klant ben bij de Plus.

Pech

Plus kon het bestelde niet leveren

Niet zo tevreden meer

Normaal gesproken kocht ik altijd bij de Plus. Het valt mij op dat in de winkel in Bilthoven de schappen steeds leger zijn. Online boodschappen soms de vers producten minder mooi. Wel goede klantenservice kon de producten waar ik ontevreden over was meteen omruilen. Prijs kwaliteit verhouding vind ik de laaste tijd niet kloppend.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima levering zoals het ook hoort

De medewerkster heeft de boodschappen netjes in de garage gezet. Zeker voor herhaling vatbaar

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Makkelijk te bestellen en nog te wijzigen. Netjes en vriendelijk bezorgd!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Te vaak actieproducten niet op voorraad

Ik vind het richting oplichting gaan dat ik een hogere prijs moet betalen als ik 2 actieproducten bestel voor bv € 8,00 en dan omdat er maar 1 op voorraad is opeens voor die ene wel geleverde € 5,49 moet betalen. Ik wil er duidelijk 2 hebben en niet 1. U vermeldt ook nergens dat de actieprijzen alleen gelden als u ze beide op voorraad heeft!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heel goed en vriendelijk geholpen

Prima geholpen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Wat een service. Tot in de keuken gebracht. Superrrr.

Zeer handig als je zelf even niet zo goed kan tillen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Makkelijke app en snelle levering

..........

Archimedeslaan 21