Goeie club
Super een dag bestel en volgen de morgen geleverd
Is bezorgd in het tijdvak door een vriendelijk leuke bezorger
Echt helemaal fantastisch de actie van gratis bezorging via de app! Hele vriendelijke bezorger, fijn om te kunnen volgen tot bezorgtijd, klopte heel goed. Uitstekend was dat echt zeker gemiddeld 98% aanwezig was en dus zeer weinig alternatieven.
Ik was erg verrast over de grootte van de winkel en de bijzonder vriendelijke verkoopsters die me heel erg goed geholpen hebben. Ik had niet veel nodig, maar jullie waren de enige winkel die nog boekweitgrutten van Koopmans verkopen, hier in de brede omgeving van Bergen op Zoom wordt het nergens verkocht en wilde niemand het voor mij bestellen. Koopmans berichtte mij dat het nog bij jullie te koop was.
Assortiment goed, producten meestal voorradig, op tijd geleverd en goede houdbaarheid
Op tijd en volgens bestelling. Concurrerend in prijs. Assortiment kan beter. Vlees minder dan bij "COOP".
de boodschappen werden netjes bezorgt en op de afgesproken tijd
Ben gewoon tevreden over: bezorging, nette bezorgers, boodschappen netjes verpakt, keurig op tijd geleverd. Ik heb het hier over de Plus Oudenbosch.
Ik word altijd netjes geholpen en als er iets niet is op gewijzigd wordt ik vaak van te voren gebeld dat is erg fijn om zo te overgelegen. Wel vind ik groente en fruit altijd lastig online te bestellen omdat je dat misschien zelf niet zou kiezen ivm houdbaarheid, wanneer je je het plan hebt om het te eten en plekjes of iets dergelijks dus dat haal ik vaak bij de dichtstbijzijnde supermarkt. En een bezorgbundel zou ik ook niet gek vinden!
bestellen en bezorgen gaat zonder problemen en de bezorgen is heel vriendelijk en behulpzaam
Makkelijk bestellen, korrekt op tijd gebracht. Tot op het aanrecht van m'n 92 jarige moeder! kan niet beter!
Prima service, klantvriendelijk
Een gemiste kans na een tijdje niet te hebben besteld. Geef de bezorger, als het waar is dat er geen kratten retour mogen van dezelfde bestelling, meer tijd om rustig te kunnen afleveren.
Goede service. Wordt netjes oo de hoogte gehouden als er vertraging is of als er iets niet is.
Soms ben ik tevreden en soms minder i.v.m. de kwaliteit van het product... Houdbaarheidsdatum, producten zijn soms beschadigd.
Goede bexorgservice, via het volgsysteem weet je precies wanneer ze bij je zijn. Soms wel onnodig veel kratten dus een betere indeling van de kratten zou wel prettig zijn. Soms liggen zware producten op breekbare producten. Producten van het eigen merk zijn ook goed. Verder zeer tevreden.
Producten in je mandje, bezorgdag en uur kiezen, klik op versturen en klaar is Kees. Kind kan de was doen. En ven je wat vergeten? Geen probleem, aanpassen is makkelijk. Is iets niet voorradig, je kunt aangeven of je een vervangende product wil. Super!!!
Alles geleverd uit bestelling, op tijd, vriendelijke bezorger. Ik bestel wekelijks en ben erg tevreden.
Alles duidelijk te volgen en aan te passen ....
Gewoon super goed
Prima service!
Het was fijn bezorgd en duidelijk uitgelegd welk product is vervangen en wat niet leverbaar was
Fijn om de bestelling thuis te krijgen, ook als je een dag van tevoren bestelt. Mis weleens dat je niet alles kunt bestellen wat er in de winkel te koop is.
Op tijd