Super. Kan niet meer zonder

De boodschappen worden altijd keurig binnen het afgesproken tijdslot bezorgd. Keurig verpakt in statiegeld kratten

gemakkelijk, correct, vriendelijk.

De website is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. De bezorgersapp is handig en geeft met goede nauwkeurigheid aan wanneer we de aflevering kunnen verwachten. De bezorger zelf is vriendelijk/correct.

Klantgericht

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Redelijk goed. Veel producten niet aanwezig, en niet alleen vanwege corona nasleep. De app om lebering te volgen is flut. Brengt nog steeds alle tijd thuis door want hij werkt voor geen meter.

!

Prima 1e kennismaking

Prima 1e kennismaking.

Producten toevoegen aan bestelling

Ik vind het lastig te zien hoe je producten toevoegd aan bestaande bestelling. Heb verschillende producten toe gevoegd maar zitten er niet bij.

Heel goede service

Het wordt een dag later al bezorgd. Als er een product niet is, word ik gelijk gebeld en kan ik een ander product kiezen. Naast een datum + tijdsperiode van bezorging, wordt op de dag zelf die tijdsperiode nog nader aangescherpt. En ik ben vooral blij met de aardige mensen die de boodschappen komen afleveren: heel vriendelijk en attent!

Niet echt goed

De laatste weken is er geen bestelde producten leverbaar.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heerlijk iedere week worden met veel liefde onze boodschappen gebracht.

Al vele jaren een trouwe fan van Plus. Fijne een hulpzame bezorgers. Ik geniet wekelijkse onze boodschappen. Keurig in het blok wat je voorkeur heeft.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Super heel blij voor de Bezorging

Super bediening heel blij voor de Bezorging volgen week de weel weer. Ik ga graag zelf winkekelen maar maar ik en mijn man kunnen nu niet zelf doen ik heb nieuwe Knie, mijn man kan niet lopen. Dus waardeer ik bezorgen enorm blij mee dankje wel ANN Krul

net op tijd

Vriendelijke en behulpzame bezorger

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

helemaal onvoldoende

plus gaat steeds verder achteruit in kwaliteit het aanbod mindert flink veel producten niet op voorraad Klopt de bon niet en probeer dan maar eens om telefonisch iemand te bereiken totaal onmogelijk na jaren van trouw aan Plus besloten om over te stappen naar andere super

Goede en vriendelijke service

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fijne en snelle bezorging.

Vindt service perfect en die jongeman heel erg vriendelijk en behulpzaam, echt een topper. Hartelijk bedankt en tot de volgende bestelling. Groetjes Bianca de Ruiter

goed verzorgd !!!

goed verzorgd !

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede winkel, levert op afgesproken tijd

Al jaren tevreden klant

Super en snelle service

Altijd overleg als er iets niet kan geleverd worden. Erg tevreden met Plus

Dit was echt een ZEGEN!

Mijn vrouw in het ziekenhuis, zelf ruim 82 Jr. en met Parkinsonnisme en vervoersproblemen, geen familie of kennissen in de buurt, dan is dit een absolute uitkomst. Dat is stukken socialer dan de afgelopen VVD-periodes ooit bereikten!

SUPER

Keurige leveringen.

Zeer tevreden!

Producten goed ontvangen. Zeer vriendelijke bezorgers die aangaven dat er een alternatief product was geleverd. Ook met het alternatief was ik tevreden. Keurig mijn lege flessen/blikjes in kunnen leveren, welke verrekend werden met het aankoopbedrag. Door omstandigheden gebruik moeten maken van de bezorgservice, ik ben erg tevreden!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

DDiverse producten over de datum en/of in voorraad(dat kan altijd)

Besteld 1 liter Plus Karnemelk, op afrekenbon wel 1 liter berekend maar er is 500 ml. bezorgd!

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Ben erg tevreden.

Plus brengt al enkele jaren wekelijks boodschappen. Ik ben tevreden over de stiptheid, vriendelijkheid van de bezorgers. Mijn bestellingen zijn netjes verpakt en compleet. Ik kan altijd bellen, ook als ik iets vergeten ben te bestellen. Kortom: zeer tevreden.

Tevreden

Ben tevreden netjes geleverd.

Super fijn

Omdat wij tijdelijk niet zelf de boodschappen kunnen doen is dit een geweldige uitkomst. Ik heb het ook super fijn ervaren

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht