Goede fijne bezorging dikke pluim voor deze dame
Geen op of aanmerkingen
geweldige service.
Heel blij met de service, bezorging, van de boodschappen. Als er iets niet op voorraad of niet te leveren valt krijg je een telefoontje om eventueel iets anders er voor in de plaats te nemen. Mij bevalt het geweldig.
Grote bestelling voor kamp in boerderij Hoekelum. Bezorging prima op tijd en er is altijd goed contact met de supermarkt. Vriendelijke en behulpzame bezorgers. Retouren van overige artikelen is altijd mogelijk. Super fijn!
Eerste bestelling bij Plus, koffie niet ontvangen. Op zich, niet zo erg, wel jammer dat dit niet wordt gemeld.
Ik bestel graag bij Plus, je wordt echt persoonlijk behandeld, je kan naast alle reguliere producten ook verse broodjes bestellen zoals losse saucijzenbroodjes of verse miniappeltaartjes. Ik ben heel tevreden met de bezorging, lieve mensen. Het enige wat ik jammer vind is dat er regelmatig iets niet leverbaar is, maar tja, daar kan ik mee leven
Fijne service
Vaak klopt de factuur niet of ontbreekt er iets.
Aardige en correcte levering
Beste, Ik heb nu 3 keer een bestelling gedaan en alle drie de keren bezorgingskosten betaald. Jullie schrijven dat elke nieuwe klant 4 keer gratis de bestelling geleverd krijgt is er soms een foutje begaan, kan altijd. Graag jullie menig hierover. Vriendelijke groeten
Netjes en vriendelijk personeel. Alles goed geleverd. Aanrader voor de volgende keer.
Ik bestel 9 dozen dolce gusto. Ik krijg er maar 4. Ik had verwacht dat als jullie ze niet in de winkel op voorraad hadden, ze zouden bestellen, zodat ik wel mijn hele bestelling kreeg. Ook de bon klopte niet. De bezorger heeft lang met iemand aan de telefoon gezeten en uiteindelijk is het wel opgelost. Maar ik was wel teleurgesteld
Goede en snelle levering
Goede producten service is top vriendelijke mensen betaalbaar wat wil je nog meer
3 maal besteld niet een keer goed aangeven geen alternatief krijg toch iedere keer een alternatief waar ik niks aan hebt voor mij nooit meer bestellen bij plus
Snelle levering, duidelijke site, vriendelijke bezorger
Op tijd geleverd, goed verpakt, bezorger was erg vriendelijk.
Altijd vriendelijk en altijd op tijd!
Aleen jammer dat u nog niet 3 verpakkingen van airfryer frieten op voorraad de rest is oke toppie
goed, alleen één misser met deel van de bestelling
ben altijd tevreden word netjes op tijd bezorgd en gebelt als iets niet op voorraad is
Al nu 3x laten bezorgen en bepaalde artikelen niet op voorraad. En dan gaat het over bijvoorbeeld simpele champignons! Hoge bezorgkosten om je boodschappen te krijgen en vaak niet te leveren. Moet ik alsnog boodschappen doen. Dit ligt dus niet aan de bezorger, maar aan de bevoorrading…