heb al 3 maal gehad dat de boodschappen niet kwamen zou fijn zijn als jullie telefonisch contact opnemen als jullie niet kunnen door omstandigheden
Alle producten beschikbaar en netjes en op tijd geleverd
Ik had allerlei aanbiedingen besteld in totaal voor 105 euro. Kom ik thuis heeft mijn man 160 euro moeten betalen. 2 dozen robijn capsules ipv 5 waardoor ik de actie mis. 55 euro is serieus geld he. 1 zak vaatwastabletten van 20 euro teveel aangeslagen. En wat er niet meer fout ging.
Actie artikelen gekocht A merken en kreeg huismerken zonder actieprijs. Bijv geraspte kaas actie €1.99 pittig besteld, was er niet bezorger vraagt mag het ook normale zijn krijg ik vervolgens huismerk geraspte kaas voor €5.79 Zelfde met Go Tan 1 + 1 actie, krijg huismerk 1 stuks zonder overleg.
Na heel lang klant te zijn geweest, was nu na beschadigde producten en onbeschoft en niet nederlands sprekend personeel de maat vol. Nu voor t eerst weer besteld bij plus. Nette producten en vriendelijk personeel. Ik blijf. Dank u wel en vriendelijke groet.
Levering prima en vriendelijk!
Vriendelijke bezorging en op tijd. Producten van prima kwaliteit
Op tijd, volledig en heel vriendelijk.
Vriendelijke bezorging, over het algemeen is alles er. En leuke aanbiedingen.
Niet altijd een goede keuze bij een vervangend artikel. Inlegkruisjes is geen maandverband. Ook niet altijd binnen het afgesproken tijd blok bezorgd. Aanbevolen ja maar wel met de bovenstaande mededeling.
Heb geen gratis bestelkosten gekregen. Omdat dit de tweede keer is, wil ik dit vermelden. Het is jammer want verder ben ik tevreden. Heb hierdoor wel het idee om alles te controleren terwijl ik liever vertrouw op de goede service van de medewerkers.
Bezorgtijd tussen 16.00 en 18.00. Je wordt keurig op de hoogte gehouden, maar door vertraging oid was de uiteindelijke bezorging pas een uur later na wat in eerste instantie werd doorgegeven. Dan liever geen updates en tussen 16.00 en 18.00 aanhouden.
Zonder overleg worden er (ruim 2x zo!) dure of niet echt passende alternatieve producten geleverd. Heb dat al vaker meegemaakt. Dan wordt aan de deur gezegd 'we kunnen het ook weer meenemen', maar dan zit ik dus zonder het benodigde product. En moet ik daarvoor alsnog naar de winkel. Voorheen via ander filiaal werd er altijd gebeld en overlegd als iets niet op voorraad was. Het gebeurt ook wel erg vaak dat iets niet op voorraad is.
Overzichtelijk bestelproces, fijn dat je op de hoogte wordt gehouden van moment van bezorging en goede kwaliteit producten
Compleet, netjes verpakt, op tijd en vriendelijke bezorger
Ik ben ontzettend blij met jullie . Sinds de coronatijd laat ik de boodschappen elke week bezorgen en dat gaat prima .
Men bezorgt niet aan huis
super gemakkelijk, wanneer jij tijd hebt om te bestellen en bezorging wanneer het je uitkomt
Jammer dat mijn bestelling niet volledig of verkeerd werd geleverd. De bezorger geeft alles qua prijs wel gecorrigeerd maar al met al niet echt een positieve ervaring. Het is gewoon niet fijn als producten niet geleverd worden want dan moet je deze toch weer ergens anders kopen. Het prettige van laten bezorgen gaat dan deels verloren.
Zoals besteld.
Goed en snel geleverd! Mooie aanbiedingen!
Prima producten en een geweldige bezorger!
Zeer tevreden over de plus, Goede en nette winkel, klantvriendelijk en goede en gezellige bezorgservice
Redelijk in orde! Goede producten en diensten!