Fantastische service

Mijn bestelling is bijna altijd compleet. En als dat niet is dan zorgen ze voor de goed alternatief.

Goeie levering.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Superservice, fijne aanbiedingen, makkelijk bestellen

Fijn dat de boodschappen door de lokale super worden beleverd. Mijn opmerkingen werden gelezen en er werd rekening mee gehouden. Ik ga een tweede keer bestellen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Laatste tijd slecht...picknick gaat beter

Geen spaarkaarten gekregen en ik had 3x merci besteld...

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Veel spullen niet leverbaar

Bij elke bestelling die ik doe zijn er artikelen niet op voorraad. In het begin van de week de aanbiedingen al op.

Goede service Ontzettend vriendelijk personeel

Uitstekende service

Wij bestellen onze boodschappen bij de Plus. Het is makkelijk en alles wordt aan huis bezorgd. Je kunt de bezorgtijden kiezen en je kunt via een link zien wanneer de bezorger bij jou aan de deur komt.

Helaas niet alles geleverd

Ik had 3 keer kipfilet besteld en zonder informatie was er alleen 1 kipfilet geleverd. Jammer, omdat het voor avondeten ingepland was en zo moest ik nog een keer naar de supermarkt.

Leuk

Leuk

niks op voorraad

bellen me 1 of 2 uur voordat ze zouden leveren dat ze niks op voorraad hebben, jammer hoor.....

Klasse

Goede, vriendelijke bezorging. Alles keurig geleverd.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Ik bestel vaak bij plus krommenie en ik ben zeer tevreden over de bezorgers.

verrotte aardappelen

Ik trok de zak met aardappelen open en die had ik net die dag binnen gekregen, Stonk verschrikkelijk, en nog verrot ook. Rest was prima.

geweldige service

Ben zeer tevreden met personeel brengservice en boodschappen, mijn dank lief team.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vind deze manier van boodschappen doen o zooooo handig zeker als ik op camping sta en er alleen ben en zelf geen auto kan rijden dan heb ik de luxe om te laten leveren

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Voor de eerste keer besteld erg bij mee, goed verzorgd.

Matig

Er wordt bij aflevering niet gezegd wat er niet voorradig was en welk alternatief geleverd is. Sir zie je pas later op de bon. In de mail zie je pas wat je voor het alternatief hebt betaald.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Super, alleen jammer dat ik de koopzegels op papier heb gekregen terwijl ik digitaal heb aangevinkt.

Slecht fruit

Wij krijgen regelmatig slecht fruit. Hier al bericht van gegeven. Jammer genoeg blijven we nog steeds zeer regelmatig slecht, beschimmeld oud fruit krijgen dat meteen moet worden weggegooid.

Tevreden

Keurig op tijd en duidelijke informatie over de leveringstijd.

Perfecte service

Snel, zeer vriendelijk en behulpzaam met binnen zetten. Kortom top service!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service, altijd op de afgesproken tijdstippen. Soms waren de groente en fruit niet helemaal vers, maar de laatste tijd, is het prima.

Prima winkel

Zeer goede service en heel vriendelijk personeel ook de bezorgers ik ben heel erg tevreden

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Wat een aardige en hulpvaardig bedrijfsleider en personeel

De oline bestelling ging moeizaam. Ik had de hulp nodig van personeel ter plaatse, die ook ontdekten wat er blijkbaar allemaal mis gaat als je online probeert te bestellen.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht