Jammer dat er op dinsdag geen bezorging is
De kwaliteit van sommige artikelen kon beter voor de rest was het goed
als ik mijn boodschappen kom ophalen, dan word ik altijd perfect geholpen. vriendelijk personeel die ook even een praatje met de klant maakt. enige minpuntje is, dat als ik op de intercom druk, dat er niet gereageerd word, dit kan misschien verbeterd worden.
Altijd super zeer goed geregeld
Ideaal zo de boodschappen laten thuisbezorgen. En super attent, de winkelmedewerker belt gewoon als ze twijfels hebben over mijn bestelling.
Bestel nu al een paar jaar en altijd zeer tevreden.
Niet alles dat ik had besteld was op voorraad maar er werd goed meegedacht door het personeel, waarvoor dank!
Supervriendelijke en behulpzame bezorger!
Helaas bleek bij levering bestelling niet compleet te zijn. Helaas geen bericht ontvangen alleen een brief met daarin "niet geleverd". Klachtenafhandeling helaas een bevestiging van ervaring en geen pro-actieviteit. Dit was de 1e bestelling bij plus en helaas meteen negatief.
makkelijk en betaalbaar
Wat een verschil met mijn vaste PLUS. Ik werd gebeld om te overleggen wat ik wilde als er een product niet leverbaar was en ik van mijn kant kon artikelen annuleren/wijzigen omdat de combi-magnetron niet goed werkt. Dat is me nog nooit gebeurd, maar zo fijn. De bezorgster heeft alles op het aanrecht en de kratten meegenomen, waar ik ontzettend blij mee was. In Rotterdam wordt alles net voorbij de voordeur neergezet. Nee, van Elswijk in Nunspeet is toppie! PS: de houdbaarheidsdata van verse maaltijden zijn tussen de 12 en 15 dagen, ook een groot voordeel.
Ik had 10 pakken wasa crackers van de actie 1 en 1 gratis glutenvrij.. Eindelijk eens een leuke actie voor de mensen die glutenvrij moeten eten wat erg duur is. Ook had ik 2 grote potten pindakaas waarvan ze er maar 1 hadden en maar 2 pakken wasa en dat kwamen ze dan aan me deur afleveren. Niks vernomen dat het niet geleverd zou worden. Ik was diep teleurgesteld ook geen tegoed bon om het alsnog voor deze actie later op te halen helmaal niks. Dit was dus ook meteen mijn eerst en laatste keer dat ik daar iets besteld heb. Zeer slechte service naar de klant toe.
Fruit is vers.als je online besteld is het nog wel eens zo dat het fruit niet meer vers is en het rechtstreeks de prullenbak in kan.maar bij jullie is dit niet het geval. Goede vervangende producten. Vriendelijke bezorger.
Alleen gedoe met pinnen wat moet dat worden als geld word afgeschaft gaan dan de boodschappen retour als ik niet met geld had kunnen betalen moest de chauffeur later terugkomen om te pinnen ,dat is slecht geregeld of een tikkie of een rekening nummer waar ik het meteen kan overmaken maar dat kon ook niet jammer verder zeer tevreden dank u wel kitty van kranen
Voorstel: Boven een bepaald bedrag geen bezorgkosten in rekening brengen!
Ze
Prima service over het geheel. Aardige mensen, helemaal top. Enige opmerking, ik merk nog wel eens dat de diepvries artikelen gedeeltelijk ontdooid zijn.
Bestelling wordt zoals opgegeven afgeleverd Bezorger klantvriendelijk
de kaas in de aanbieding niet gekregen, en in plaats van optimel Drink yoghurt , optimel Yoghurt ontvangen. een product wat ik totaal niet besteld had... Erg jammer dat als iets in de aanbieding is het niet geleverd wordt, ook geen alternatief.
De boodschappen worden verzorgd bezorgd. En netjes in een krat
Is er vertraging, laten ze het weten. Goede service.Klasse.
Verder goed
Super zoals we alle afspraken konden maken, heel goed meegedacht en geholpen
Netjes thuis bezorgd en tevreden over de boodschappen
prima geregeld, dankjewel sven!