Dit is de beste survus die we ooit gehad hebben
Ik bestel graag bij de plus omdat ik het bestelsysteem handig vind. De gekozen Plus (Vrouwenpolder) lost het altijd netjes op als er een keer iets misgaat.
Heerlijk met mijn boot op schildmeer varen én verblijven én dan via de Plus App mijn boodschappen laten bezorgen bij Boei 12. Makkelijker kan je het niet krijgen bij Plus ik ben er héél wijs mee een dikke 10 !!
De website is goed maar heel vaak laad hij slecht met bootschappen opslaan in je winkelwagen ik vecht hier nu al 2 jaar mee. Ik mis nu weer 6items!! Vandaag of morgen stop ik bij plus
jammer als je iets besteld uit de folder en het zit er niet bij
Reclamestunt van artikel en het dan niet leveren
Veel producten van mijn bestelling waren niet op voorraad. Dus niet geleverd. Kan ik als nog naar een andere winkel.
Bestelling was gedaan met gratis bezorg actie. Jammer dat de plus geen bezorgbundel kent.
Aardige medewerkster en optijd geleverd helaas niet alles was er. Maar ze had wel proberen te wachten op de vracht.
leuke vriendelijke bezorger, precies op de afgesproken tijd . boodschappen tot in de keuken afgeleverd, geweldig. afrekenen ging ook zeer snel. zeker aan te bevelen.
Zie boven
Een bestelling gedaan op 5 sept zou bezorgd worden op 12 sept tussen 10 en 12 uur op 12 sept een mail dat de bezorger onderweg is. Dus wachten. Krijg ik een telefoontje dat er niets geleverd wordt en ook niet na bezorgd. En voor de rest zoek het maar uit. Bedankt. Zal op facebook U dan ook als onbetrouwbaar neerzetten. En dan u biedt nog steeds tuingrond aan 25 l voor 1 euro 99..Bedankt Plus uit Putten.
Heel fijn geregeld, alles keurig tot op het aanrecht thuis gebracht.
Ik heb voorheen al besteld bij een andere plus winkel en was daar niet tevreden. Bij deze winkel was e.e.a. veel beter geregeld. Van het begin tot de levering prima geregeld, alle producten erbij, en mooi op tijd en netjes afgeleverd. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Makkelijk om te bestellen. Heel fijn service bij de levering.
makkelijk als je even uit de running bent en niet meer mobiel. Fijne oplossing en geeft een beetje extra rust.
Door fouten bij een andere supermarktketen hadden wij op een kamp met bijna 200 leerlingen onze bestelling niet ontvangen. 's Avonds om 18.00 uur hebben we ze gebeld om opnieuw boodschappen te bestellen. De volgende morgen om 7.30 uur stond de bus van Plus Plasmans bij onze accommodatie om het ontbijt te leveren. Wat een service! Later die dag zijn we alle boodschappen gaan halen bij deze winkel en kregen we alle hulp die we nodig hadden. Het zoeken van alle producten, vervangende producten als er niet voldoende waren, het aanbieden van dozen, het inruimen ervan tot het helpen bij het brengen van de spullen naar de auto. Geweldig! Bedankt Plus Plasmans! Jullie waren letterlijk onze redders in nood waar andere het niet deden!
De laatste tijd komt het regelmatig voor dat er geen of niet genoeg van de bestelde producten voorradig zijn. Ik vindt dit erg storend
Word keurig bezorgd geen klachten
De bezorger is heel aardig en heeft me zelfs geholpen met de boodschappen in de keuken te zetten, aangezien ik nu even op krukken loop. Hele fijne service!
Alles wat ik had besteld ztond netjes klaar
altijd super bezorgd!!!!
Altijd goed verzorgd en bezorgd bij mij, ik ben een tevreden klant. Bovendien handig op hun web pagina shoppen, met duidelijke info wat erin zit, bv qua suiker of E nummers of vreemde dingen, anyhow, ze verdienen een Plus.
Bestellen gaat gemakkelijk, fijn dat er alternatieven worden geboden als iets niet leverbaar is. Fijn dat levering vaak op korte termijn mogelijk is. De boodschappen worden regelmatig ruim voor het aangegeven tijdvak bezorgd. Toevallig was ik dan thuis, maar dat zal niet altijd zo zijn. Komt de chauffeur dan later terug?
Als de helft van je bestelde artikelen niet geleverd worden dan wordt je niet blij speciaal aanbieding artikelen besteld in een wat groter aantal en die worden dan niet uitgeleverd. S’avonds op tv komen ze gewoon doodleuk met de lopende aanbiedingen opgenoemd. Kortom wat een slechte zaak