Ik ben super blij met jullie. Volgende dag nog leveren. Maar een bestelbedrag vanaf €25,- Vandaag had ik een superlieve, vriendelijke bezorgster, die ondanks dat ze het superdruk had en het keiwarm was zij toch behulpzaam en erg vriendelijk bleef. Deze Sylvana wil ik altijd als bezorgster wel hebben! Een dikke pluim voor haar!
Wel goed maar toch bestlkosten betaald
Geen review
Bestelling netjes op tijd geleverd lege flessen mee retour genomen
Alles naar wens bezorgd, alleen geen bier
Er ging vanalles mis bij onze eerste bestelling. Moesten nabellen omdat de korting niet verrekend was. De bezorger H. belde of hij eerder kon komen , wat mocht , maar kwam vervolgens helemaal niet opdagen.... Niet eens even een telefoontje :-( Echt vervelend. Daarom 1☆ minder. Als leidinggevende zou ik niet blij zijn met zo'n onverantwoordelijke en onbeleefde medewerker als H Maar: Lien de manager samen met Sylvana van Plus Malden hebben het allemaal fantastisch opgelost. Heel fijn! Met zelfs nog een bosje bloemen voor het ongemak . Hartelijk bedankt voor de goede afwikkeling Dus graag tot een volgende keer
Dat zegt eigenlijk alles, de vriendelijke lach geeft de dag kleur. Ondanks dat er wel eens iets niet leverbaar is - wordt goed uitgelegd - ben ik altijd tevreden. Dat levert weer een goed humeur op voor de rest van de dag.
super
Correcte bezorging.
Contact prettig Afspraken worden nagekomen Geweldige service
Afgelopen zondag zijn mijn boodschappen bezorgd. De helft zat er niet bij. Ik had verspakketten en daarvoor moet appart vlees bestellen, ik kreeg een ander verspakket en 1 helemaal niet. Nu zit ik met dat vlees te kijken. Geen aanrader. Ik ben er niet blij mee.
De bezorgservice is prima, de chauffeurs behulpzaam en vriendelijk. Helaas krijg ik zelden complete bestellingen met als dieptepunt vandaag 33 ontbrekende artikelen.
Vriendelijk en zeer behulpzame bezorger top
De aardbeien waren rot, witlof begon al bruin te worden. Diverse dingen niet aanwezig waarvoor alternatief geleverd. Dat is op zich prima. Maar voor alcoholvrij bier als alternatief hetzelfde merk bier met alcohol leveren is niet handig. Over het bier en de aardbeien gebeld. Hier werd zeer lauw op gereageerd en de klachten zijn niet opgelost. Eea zou aan e-commerce worden voorgelegd.
en moest weg om half 1 ,en dan ook nog 5 euro teveel gerekent stond op mijn kassabon 2 kratten en had er maar 1.
Goede bezorging en zéér vriendelijk.
Vriendelijk en betrouwbaar
Ben alleen niet blij met de bezorgkosten moet elke keer iets onzinnige dingen bestellen om dit te omzeilen zou mooi zijn om een max bedrag voor boodschappen dv 130 euro inclusief bezorg loop steeds meer te twijfelen om picnic te laten komen die leveren zonder bezorgkosten zou jammer zijn boodschappen zijn goed van kwaliteit
Afwerking met statiegeld en retour producten supersnel verwerkt en geld terug gestort op rekening. Top.
De laatste weken vaak storingen bij bestellen . Moet vaak opnieuw bestellen. Na storingen staat de afgebroken bestelling er gelukkig er nog. Bij de eerste keer werd mij gemeld dat ik toch het niet goed deed. Je went er aan.
Aardige en behulpzame bezorgers
De appeltaart waarvoor ik deze bestelling vandaag liet bezorgen, was er niet groene bananen en er miste een pak melk. Niet blij.
Houdbaarheidsdatum blijft een issue. Ook aandacht voor inpakken van de boodschappen: zware dingen onder op
Mijn moeder en ik zijn zeer tevreden over de manier van bestellen en bezorgen alleen is het digitaal betalen aan de deur een probleem voor mijn moeder. Ze woont alleen en kan niet digitaal betalen. De oplossing zou zijn als ik bij het bestellen de manier van betalen kan kiezen en er al betaald is voordat het bezorgd wordt.
Door medische omstandigheden kan ik niet naar de winkel, dus dit is ideaal