Ik heb boodschappen besteld 75% was niet geleverd Alles weer terug laten nemen zo kunnen wij de week niet doorkomen helaas
Echter niet alles uit de folder is leverbaar
De wekelijkse boodschappen bestel ik online via de app. Soms mis ik wel wat artikelen in het assortiment.
Makkelijk, duidelijk en overzichtelijk
het is jammer,ik bestel al vele jaren bij de plus maar de laatste tijd is het heel slecht,ik bestel voor 1 week en krijg veel artikelen die niet lang houdbaar zijn en niet in de vriezer kunnen,afgelopen keer had ik kaasplakken en daar was de helft van uitgedroogd of tompouchen die vla warenn geworden,jammer hoor. maar er is meer wat fout gaat en vaak met producten die in de aanbieding zijn.ik beveel het wel aan,mits het verbeterd word.
Kan de levering volgen via de app, vriendelijke medewerkers, snelle afhandeling. Alle producten zijn wel netjes verpakt, maar de hygiëne van de kratten kan beter.
Goede service en goede verzorging en bezorging
De laatste maanden zij heel veel producten niet op voorraad, heel erg frustrerend, en kost extra geld en tijd
Makkelijk te bestellen, goede service vann plus Giethoorn en zeer goede bezorger!!!
Makkelijk en uitstekende service en levering
Voor het eerst overgestapt van Plus Bilthoven naar Plus Soesterberg. Voorheen nooit enige klacht gehad. Graag wat meer attentie op de kwaliteit van de bestelde producten
Altijd vriendelijke bezorgers. Niet altijd binnen de gevraagde 2 uur. Sommige producten zijn wel erg snel over de datum. We bestellen voor meer dagen en eten niet alles binnen 2 dagen op. Dat ging zo vaak mis met fruit, dat we dat niet meer laten bezorgen.
Vask dingen nuet op voorraad, ik bestel zoveel mogelijk bio producten, maar is de Plus duidelijk niet op voorbereid
er wordt soms een besteld product dubbel gerekend terwijl ik er maar een besteld heb het wordt wel opgelost bij de volgende bestelling wordt het bedrag afgetrokken maar ik vind het vervelend om steeds te bellen daarom.
Het online bestellen gaat eenvoudig. Fijn, dat je zelf een tijdblok kan kiezen. Communicatie digitaal gaat goed. 1 aandachtspuntje; Als iets niet op voorraad is, dan graag ALTIJD een alternatief meenemen. Nu was er voor 1 product een alternatief en voor de bestelde sinaasappelsap geen alternatief. (en van zoiets is er altijd een alternatief). Hierdoor moest ik toch nog op en neer naar de winkel en dat was nu net niet de bedoeling als je online bestelt en kiest voor bezorgen.
Netjes op tijd en erg vriendelijke bezorger.
Alles goed geregeld
Geheel binnen het aangegeven tijdsblok, vriendelijk personeel.
Vreemd dat als je winterpenen kan buigen omdat ze dus niet vers meer zijn, je dat gewoon geleverd krijgt
Hele goede ervaring
Zeer vriendelijke bezorgers...en behulpzaam ...dat is wel fijn met chronische pijn
Vaak gebeurt het dat de aanbiedingen niet op voorraad zijn. Dat is natuurlijk erg jammer.
Goede service, altijd fijn om de boodschappen zo thuis te krijgen. Alternatieve producten voor de lagere prijs, top geregeld altijd.