ik ben iemand die besteld waar de meest nuttige producten in de aanbieding zijn. erg leuk vind ik dit, om bij dus verschillende winkels producten te kopen. Helaas is er altijd wel iets niet in orde bij de plus. Het wordt wel opgelost, maar het geeft zon negatief beeld over de winkel, dat ik er eigenlijk wel klaar mee ben hier te bestellen. Nu weer, was er zoals gewoonlijk, weer een product niet leverbaar, het zou vervangen zijn voor een ander product. oke heb ik gezegd prima. kijk ik daarna de boodschappen door, zitten die 2 producten er helemaal niet bij. ik ga morgen de winkel maar weer bellen, en ook zeggen dat ik nu klaar ben bij de plus. erg jammer, want een AH of JUMBO lukt het wel. Niks trouwens tegen de bezorgers, die zijn op en top gezellig en meedenkend :)
Ben heel blij met de plus bezorging. Alleen vind ik het jammer dat er vaak producten niet op voorraad zijn of niet leverbaar. En dan alsnog naar een winkel moet. Verder niets te klagen over de plus of de bezorging. Goed verzorgd en op de afgesproken tijd geleverd.
Voor ontvangst vrienden en kinderen 3 beenhammen enitaliaanse roerbakgroente besteld, pas bij aflevering bleek dat het niet geleverd kon worden.
Gister boodschappen bezorgd, veel was er niet en dan ook geen alternatief! Wel betaal voor 4x4 liefmans (ruim €20,-) maar niet geleverd!
Altijd opzich prima, alleen soms vergeten ze producten te pakken die je wel heb besteld en dan niet krijg geleverd.
Handige app, zowel voor bestellingen als ook om de bezorger op de dag van bezorgen te volgen.
Hele goede ervaring
Gemakkelijk bestellen, snelle nette aflevering vd boodschappen, door personeel wat nog lol in hun werk hebben!
Jammer dat nog niet op de helft van de actie de gewenste wijn niet meer leverbaar is
Vriendelijke bezorger, goed dat er gebeld wordt bij niet kunnen leveren en eventueel vervanging. Plus app wat moeizaam om te bestellen
de chauffeur die mijn bestelling komt brengen ,dot zijn werk zo secuur en vind het ook niet erg om mijn bestelling in de gang te zetten ,iv.m mijn gebroken knie ,alleen als een product uitverkocht is zou ik het wel fijn vinden dat ik daar een email over krijg,omdat ik zelf niet naar de winkel toe kan
Omdat een fout die ik gemaakt had door bezorger van Plus hersteld werd!
Vriendelijke bezorger. 1 klein probleem is telefonisch prima opgelost. Deze keer waren de bezorgkosten gratis. Het is jammer dat Plus Westervoort niet meer bezorgd. Vanuit Zevenaar toch hogere vervoerskosten . Van veel mensen hoor ik dat de hoge bezorgkosten van Plus een drempel is om te bestellen. Andere supermarkten geven de mogelijkheid om diverse bezorgtijden en kosten te kiezen. Ik vind het ook wel bezwaarlijk. €6,00 kan ik 2 dagen van eten
Ga al jaren naar de plus, want vind het een fijne winkel. Helaas door drukte bestel ik soms als ik echt geen gaatje kan vrijmaken als zelfstandige. Ik ga liever zelf, want fruit en groente is vaak niet de mooiste kwaliteit en altijd een aantal producten niet op voorraad, terwijl ik op tijd bestel. Dus met bezorging zou de versheid wat een langere datum mogen hebben en zeker alles op voorraad dat hier rekening mee gehouden wordt.
ik bestel.altijd vroeg in de week voor einde week. Bij AH heb ik dan netjes alles binnen omdat boodschappen worden gereserveerd denk ik. Bij lokale plus kun je beter niet einde week laten bezorgen dan is er veel op.
Mijn ervaring is heel postief
ik bestel, kan tot dag van te voren aan bestelling toevoegen. Keurig geleverd in afgesproken tijdvak. Minder is, dat er soms dingen niet bij zijn, waar je op gerekend had; deze keer de trostomaten.
Veel manco Bij aanbieding van meerdere soorten geen compensatie Slechte voorraad? Jammer maar ik denk toch aan Picnic die zijn sterker als het gaat om online bestellen Bezorger was vriendelijk!
Ik ga nu meer bestellen ik had dat nog nooit gedaan
Mijn bestelling express dag van te voren besteld om niet mis te grijpen ivm bbq en voorraad enzo en ja hoor kom je het ophalen is je bestelling niet gelopen want ja er was appelpop en ook dus met bepaalde dingen mis gegrepen echt heel storend en vervelend. In mijn beleving heel vervelend. Slechte excuses vindt ik
Over het algemeen tevreden. Helaas vaak vervangende producten. Niet altijd netjes in de krat. De app vind ik niet zo handig in gebruik. Ik heb het idee dat het aanbod groter is dan de app weergeeft.
Kon makkelijk digitaal bestellen en afhalen op de door mij gekozen tijdstip.
De boodschappen waren compleet. Voor 1 product hadden ze een alternatief; was prima. Ook werden de boodschappen ruim op tijd geleverd door een aardige, alerte medewerker. De krat waarin de boodschappen bezorgd werden nam hij gelijk mee terug.
Ik hoef eigenlijk zelden een vervangend product als iets er niet is dus geef dat van te voren aan…dan nemen ze toch iets mee op zich heel sympathiek want misschien toch handig voor de klant? En ik stuur het dan zonder problemen mee terug als ik het niet wil hebben.