Teveel niet leverbaar of vervangende producten

Jammer dat ik zorgvuldig bepaalde producten kies maar er veel van de aanbiedingen niet leverbaar blijken en alternatieve producten niet de korting bevatten terwijl ik dat in de opmerking wel als voorwaarde voor vervangende producten had meegegeven. De winkelvoorraad online zou beter overeen moet komen met de werkelijke voorraad. Plus is al een wat duurdere supermarkt en als de aanbiedingen dan deels wegvallen wordt het nog minder interessant.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

beter op versheid letten en vaak dingen niet op voorrad

Vers fruit en groente is noet altijd even vers Als het de avond ervoor verzameld worden mag ik verwachten dat bv. bananen niet al bruin bij mij aankomen of aardbeien zo bedorven zijn dat het sap al uit de doos loopt. Diepvries en gekoelde producten zijn laatste tijd vaak niet op voorraad.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik ben altijd zeer tevreden

Behulpzaam en vriendelijk

Alles op tijd

Goede ervaring met het ophalen van de wijnbeding.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Binnen aangegeven tijdsbestek boodschappen bezorgd. Vooraf gebeld over product dat niet kon worden geleverd, alternatief afgesproken.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Keurig netjes bestelde producten ontvangen

Nette bezorging van de bestelde producten met duidelijke uitleg over alternatieve geleverde producten

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Snelle levering en goede aanbiedingen

mijn bestelling

Ben erg lij met mijn bestelling, en werd netjes in de keuken gezet

geweldig

altijd op tijd met de bezorging .als er iets niet is weten ze altijd een . goede vervanger. aardige bezorgers ..andere bezorgers geprobeerd jumbo a h . de keuze vindt ik daar niet fijn plus erg overzichtelijk. bij twijfel wordt er gebeld

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Zó ontzettend klantvriendelijk en meedenkend…..écht heel fijn!!

Ik ben maar één keer per jaar klant bij plus Kleijnen in Gulpen, maar elke keer weer zijn ze heel klantgericht en zoeken naar oplossingen die het online-bestelsysteem niet biedt. Met name medewerker Dave is daar heel sterk in; hij zoekt naar mogelijkheden en is altijd vriendelijk en beleefd. Wat mij betreft een dikke tien voor deze winkel!

betrouwbaar en correct

Rijk gesorteerd en binnen de afgesproken tijd

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Prima levering bij afhalen

Zo fijn, je komt aanrijden, krijgt vlot je boodschappen, rekent af en je bent alweer op weg.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Correcte leveringen. Heel vriendelijke en behulpzame chauffeur.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Super blij met mijn bestelling ben alleen niet blij dat jullie stoppen met bezorgen

heel goed

nvt

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

ik vind het fijn dat ik bij de plus online kan bestellen

ik vind het fijn dat ik bij de plus kan bestellen want jullie hebben producten die ik nergens anders kan bestellen ik vind wel de bestelkosten aardig veel maar gelukkig hebben jullie ook acties daarvoor de bezorgers zelf vind ik heel prettig en vriendelijk en behulpzaam

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

geweldig en zo goedkoop inslaan

prima tot aan de deur

Prima, keurig op tijd

Positief

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goed bezorgd helaas niet alles op voorraad Vriendelijke bezorgster

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

De boodschappen zijn heel goed bezorgd, alles is vers en ziet er goed uit. De bezorger Jelle is super. Heel vriendelijk.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik vind het in 1 woord geweldig!

Ik heb echt een heel positieve ervaring van al jullie collega’s waar ik mee te maken had zowel de bezorgster als 2 personen die ik vrijdag aan de telefoon had. Had een vinkje per ongeluk bij ophalen geplaatst. Maar dat kon niet omdat ik pas een rugoperatie heb gehad. Was geen probleem! Werd goed afgehandeld, bedankt voor de service!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijke bezorger en keurig op tijd.

Slecht

Tijdslot was tussen 12.00-14.00 u De bezorger kwam uiteindelijk om 15.35 u Zonder dat dit vantevoren goed gecommuniceerd was. Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren, maar communiceer ipv iedere keer het tijdslot een klein beetje op te schuiven. Ook de bon klopte niet Er staan 2 kratten vermeld terwijl we er 1 hadden Helaas ook geen koffie bij de boodschappen

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht