Best veel niet leverbaar, verder prima

Het was even wennen, denk ik. Kreeg een melding dat de bezorger om 18.00 uur zou komen… later volgde een e-mail dat dit tussen 19.15 en 20.00 uur zou worden. Beetje verwarrend. Daarnaast was er best veel niet geleverd, dus ik moest alsnog boodschappen doen. Niet al onze favoriete artikelen zijn leverbaar bij Plus. Hetgeen geleverd is, is prima.

vindt plus in nieuweleusen

vriendelijke top.klantservice sta altijd klaar.om te helpen boodscappen online service is ook top

Slechte ervaring

Ten eerste veel producten niet leverbaar. Voor twee producten een vervangend product gehad. Daar waar het om een afprijzing ging, is de adviesprijs van het vervangende product veel goedkoper. Daarnaast omdat blijkbaar de sweet&salty variant niet verkocht werd in het betreffende filiaal werd en dit product dus uit mijn mandje verdween per abuis de salt variant in mijn bestelling toegevoegd.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Het gebeurt te vaak dat mijn bestelling niet isompleet is

Ik baal dat ik alsnog naar de winkel moet omdat niet alles geleverd is.

Dik tevreden

Alles wat ik had besteld, netjes bezorgd. De dame die kwam bezorgen was netjes op tijd en heeft de kratten bij mij in de keuken gezet. Heel fijn! Ik ben dik tevreden!

Matig

Regelmatig pas na 14:00 uur geleverd op vrijdag . En jammer dat je de spaarkaarten niet online kunt verzilveren hiervoor moet je dan nog naar de winkel als je geen auto hebt. ?

Wat een top service

De bezorger bied mij altijd goede alternatieven aan. Ze zijn altijd zeer vriendelijke en attent En zoeken ook altijd een correcte oplossing Oprecht een dikke 10 voor deze jongens

Neutraal

Ik vond het een prettig vriendelijke bezorger. Helaas had hij mijn opmerking niet zien staan bij mijn bezorging dus reed hij door. Ik heb de winkel gebeld en die jonge man heeft het heel netjes voor mij opgelost door de bezorger te bellen en terug te sturen naar mijn woning. Daarnaast had ik helaas best wel veel alternatiefe producten waar ik mee akkoord ben gegaan omdat het niet voorradig was in de winkel, dit vindt ik wel erg jammer.

Prima.

Keurig verzorgd. Alhoewel de laatste tijd de bezorgtijd aanzienlijk uitlopen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Komen op tijd met gevraagde artikelen

Indien niet, dan telefoontje for alternatief.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

zowel in de winkel als met bezorging zijn er vaak artikelen uitverkocht waardoor je misgrijpt

zowel in de winkel als met bezorging zijn ervaak artikelen uitverkocht

geweldig

1 ste keer en zeker niet de laatste keer, vriendelijke en behulpzame bezorger. Ook waardeer ik dat ik mee kan kijken waar hij heen rijd en wanneer hij ongeveer bij mij is.

Prima service, keurige levering

Netjes door vriendelijke medewerker de boodschappen thuis gebracht, lekker man

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Mooi op tijd, vriendelijk en gewoon top!

Niet compleet

Bestelling miste 1 artikel en toen ik belde moest ik het maar op de bon zetten voor de volgende ronde. Het Is jammer dat je niet gewoon je geld terugkrijgt. En wat ik heel jammer vind is dat ik me spaarzegels niet kan inwisselen aan de deur.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Geweldig dat jullie bij deze hitte toch 2 volle kratten met boodschappen bij ons bezorgd hebben!

Mijn man is net geopereerd en moet nog herstellen, ikzelf loop slecht door zeer pijnlijke benen. We hadden jullie nodig en jullie kwamen! Geweldig!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

alternatief product voor mandarijnen niet geleverd (opbellen?) dus negen

bezorgtijd vandaag prima op tijd

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Te veel niet geleverd

Een groot deel van mijn boodschappen is niet geleverd. Daar ben ik absoluut niet blij mee, aangezien dit de verjaardagsboodschappen waren. Nu moest ik alsnog de winkels in.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Producten binnen houdbaarheidsdatum. Vriendelijke mensen. Helaas lukt niet het bezorgen binnen afgesproken tijdsblok Verder tevreden

redelijk

Voor mijn idee te veel alternatieve artikelen, waarbij vooral brood ( van categorie 2 naar 3 ) mij tegenviel !! Tegoedbon voor Jan Pannekoeken. Als die er van de week wel zijn !!

Zeer vriendelijke bezorger

Boodschappen tot in de keuken gebracht, lege flessen meegenomen, goede toelichting en afrekening

Geen vervangende producten

Van mijn boodschappenlijst waren veel artikelen niet voorradig. Bij de bestelling stond dat er dan vervangende artikelen worden meegeleverd. Dat was dus niet het geval. Ook zaten diverse vers producten krap aan de datum terwijl ik dat wel als opmerking bij mijn bestelling heb gezet

Goede service.

Archimedeslaan 21