Waardeloos

Omdat er een mooie aktie wijnweek was en ik zelf ziek thuis zat heb ik voor het eerst online besteld. De bestelling kon de volgende dag in de winkel worden opgehaald door mijn partner. Op het afgesproken tijdstip is hij de drie dozen gaan halen. Bij aankomst in de winkel werd hem verteld dat hij te laat was. En er nog maar 1 doos voor mij beschikbaar was. De andere 2 had de bedrijfsleider aan een andere klant meegegeven. Waarom mijn partner vroeg waarom? Als wij die hebben besteld. Al net al een zeer klant onvriendelijke ervaring waardoor mijn bestelling niet compleet is en ik geneigd ben om nooit meer gebruik te maken van deze supermarkt. O ja misschien kwamen ze nog wel eens binnen maar dat was niet zeker.

Prettig

Prettige jongeman die de bestelling kwam bezorgen

service is redelijk

vaak artikelen niet aanwezig,moet niet kunnen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

redelijk tevreden zie waarom onder

heden 9 september keel tevreden en prima bezorger ontevreden over de vorige wan t hij heeft het statiegeld neit goed afgetrokken 0,75 moet zijn 11x 0,15 en 3 x o,15 is € 2,10 moet niet meer voorkomen mvg gerard schaaf 9 september 2023

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Top alleen beetje veel donuts:)

Altijd lastig bestellen digitaal. Ik heb nu 3 dozen donuts ipv 3 stuks. Volgend keer zet ik het erbij.

Vriendelijke bezorgster

Vriendelijke bezorging

Producten op

Blijkbaar waren er een aantal producten op . Dat kan gebeuren maar dat er dan andere spullen voor worden gegeven die ik niet besteld heb en dus niet wil hebben heb ik niks aan. Dus ik blijf voortaan gewoon bestellen bij Picnic want ik zit nu met 6 producten waar ik dus niks aan heb

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Nog altijd zeer tevreden.

perfecte bezorging

alles perfect en op tijd bezorgd

o.a. niet vers

de geleverde aktiva was 6 dagen over de datum een heel kleine courgette overrijpe bananen 3-4 st. aardbeien verrot

Positieve

Alles klopt

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Tevreden over de bezorging thuis

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Mooie winkel niet altijd alles op voorraad

Het is jammer als je bestelling niet compleet is, doordat een product niet op voorraad is

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

slechte levering, weinig aanbiedingen worden echt geleverd

ik heb geen bestelling ontvangen vandaag zo beetje vreemd

Teleurgesteld

Koffie niet leverbaar en 6 euro service kosten erbij die niet zicht aar waren bij jet begin.

Gemakkelijk en luxe!

Wederom bestelling geplaatst bij Plus. Correcte levering binnen de afgesproken tijd. Scheelt mij tijd en sjouwen, geeft een gevoel van luxe!

Een geweldig mooie supermarkt

Vriendelijk personeel en de verse keukenafdeling is een aanrader. De aanbiedingen zijn ook zeker de moeite waard. De app is heel handig en je krijgt ook een actueel bericht wanneer boodschappen bezorgd worden.

leuk

leuk en aardig

Fijne service!

Snel te bestellen, alles netjes ingepakt en kratje wordt zelfs in de auto gezet. Heel tevreden. Als ik een aanbeveling zou moeten doen, zou ik zeggen: creëer een gastvriendelijker afhaalpunt, Nu sta je achter bij de leveranciersingang in de zon/regen tussen de rekken en karren. Kan, maar kan ook wat gastvriendelijker ingericht, waardoor het net wat meer welkom en deel van de supermarkt voelt.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Levering erg goed, kwaliteit producten kan beter

Bestel af en toe bij de plus maar het lijkt of je niet het beste fruit geleverd krijgt. Producten hebben een korte houdbaarheidsdatum. Als je week boodschappen doet is de houdbaarheidsdatum minder dan de week.

gewoon handig en tijdbesparend

De enige reden is tijdsbesparing ,omdat we meerdere winkels bezoeken voor onze weekboodschappen

Super service

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Makkelijk te bestellen , goede aanbiedingen en bezorgers zijn heel vriendelijk en behulpzaam

perfect

.....