De boodschappen werden op mijn verzoek in de keuken gezet, heel fijn
Regelmatig bestellen we via de Plus app onze bestellingen bij Plus Tuitman en serieus elke keer worden de boodschappen met zo'n enthousiasme gebracht, echt ontzettend fijn en vriendelijk personeel. Mocht er een artikel onverhoopt niet zijn, of als de THT van een vers product maar 2-3 dagen is, wordt er altijd even van te voren gebeld en een alternatief aangeboden, of je kunt het laten vervallen. Ook het meenemen van emballage is super, niet meer bij de machine staan met je plastic flessen, bierflesjes of blikjes, kan gewoon mee. We gaan soms ook nog wel zelf naar de winkel, ook omdat het altijd zo vriendelijk aan toe gaat en het ook wel fijn is om even fysiek door de winkel te lopen, wij zijn erg blij met deze Plus in de buurt!
Amstel bier was in de reclame maar hebben niet gekregen want was niet op voorraad. We zijn allebei 73 jaar en geen auto dus dit is niet fijn. Normaal alrijd alles prima ze hadden wel even een belletje kunnen doen voor een vervanging.
Prima service aan de deur. Vriendelijke bezorger.
Komt op tijd dat ze dat aangeven en zetten het weg in mijn kleine kamer ofwel ik hoef niets te tillen.
Mijn bestelling wordt nu (nog) in behandeling genomen door de lokale vestiging, niet onpersoonlijk of met betrokkenheid vanuit een distributie centrale. Als er vragen zijn wordt ik gewoon gebeld door "een bekende". Door deze lokale afhandeling heb ik wel een probleem met de standaard bezorgkosten.
Het is jammer dat er vaak producten niet geleverd worden of er wordt slecht naar de houdbaar datum gekeken En dat de boodschappen los in een kratje zitten als je ouder ben is dat zwaar om het zelf in tasje te doen omdat je moet bukken
De boodschappen worden optijd geleverd.
producten ruim voor vervaldatum boodschappen altijd netjes op afgesproken tijd hoeveelheid word altijd gelezen door verzamelaar en word aan voldaan.
Bezorgtijdslot goed aangegeven. Juiste boodschappen afgeleverd duidelijke toelichting wanneer de tht korter is dan je zou verwachten. Meestal goede alternatieven soms bijzondere.
Ga ik nog een keer doen
12 alpro banaan besteld krijg er maar 3 word daar verder niet van in kennis gesteld Als het er niet is geeft dan op zijn minst een App Dan ben je teminste er van op de hoogte
De bezorgers, Gerard, Jan of Dion meestal, brengen de boodschappen tot in de keuken en komen altijd keurig in het tijdvak van 2 uur en zijn vriendelijk. Als iets niet duidelijk is, wordt ik door de inpakker gebeld en vraagt ze wat ik wil. Heel soms zijn de groenten niet zo vers maar verder helemaal top!
Goede bezorging en netjes op tijd.
ik moet dus weer naar de winkel; aangezien bij een actie, 3 stuks vlees, de 4e gratis, 1 van de bestelde soorten niet aanwezig was, kreeg ik geen korting, terwijl ik in het vakje aanmerkingen klant altijd de vermelding meegeef van, wanneer 1 of meerdere producten niet aanwezig zijn, korting verrekenen, gebeurt dus niet...; krat retour meegegeven, is niet verekend.
Compleet geleverd en op tijd door een hele vriendelijke medewerker
Goeie aanbiedingen, makkelijk bestellen in de App. Mogelijkheid tot wijziging voor aflevering en een accurate thuisbezorging met traceren v/d chauffeur. Blij!
Mooie producten! Alles volgens bestelling. Goed geïnformeerd over de bezorgtijd.
Ben zeer tevreden..
Mooi op tijd geleverd. Jammer dat niet alles op voorraad was en artikelen niet geheel naar zijn vervangen. Ander merk. Andere hoeveelheid. Moest ik toch nog naar de winkel..
Alles wordt altijd netjes bezorgd en ook binnen het tijdvak dat je kiest voor de bezorgtijd. . Vriendelijk personeel en vriendelijke bezorgers. Ik ben zeer tevreden.