De aardbeien waren niet echt super begonnen aan slechte plekken te krijgen moesten echt de dag van levering gegeten worden . Alternatief artikel oke maar had om speciale kwark gevraagd ivm koolhydraatarm . Kreeg volle koolhydraten deze mag mijn man niet.chocolade reep niet leverbaar maar geen alternatief. Normaal zeg ik er niks van deze keer vond ik het jammer
Zoals gewoonlijk weer, niet leverbare producten, niet aanwezige producten enz enz enz. Is een ramp met de Plus de laatste tijd. Moet voor een doosje Mora kroketten speciaal naar Zoetermeer (15 km heen en terug). De orderverzamelaars en bezorgers zijn daar in tegen heel vriendelijk en behulpzaam hier, maar die kunnen er ook niets aan veranderen. Alleen jammer dat het halve dorp er al over klaagt en daarom ook al de meeste aankopen via andere supers doen. Ze zien liever de Plus hier verdwijnen en daarvoor een Hoogvliet of Jumbo voor terug.
Heel fijn dat er een bezorgdienst is. Alleen Alle tijden kosten bezorging €6,00, is wel veel ten opzichten van andere supers. Jammer dat moet minder kunnen! Ook zijn vaak de aanbiedingen niet aanwezig! bv ik bestel voor donderdag de roomvlaai is er niet, terwijl donderdag de actie begint? Krijg ik om 10 uur sochtens al telefoon is er niet. Dat heb ik ook bij andere supers geen last van. Vriendelijke groet.
Jammer dat ik niet altijd alle bestelde producten ontvang
Het bestellen ging goed helaas klopte de prijsberekening in de app niet(was wel gecorrigeerd bij de kassabon). En bleek er minder leverbaar dan ik besteld had.
Over t algemeen tevreden, als er iets niet goed gaat wordt t netjes opgelost
Altijd alles goed
Fijne winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel.
Jammer dat ze nu de bezorgkosten erbij geteld hadden,terwijl het gratis was.
Ik ben zeer tevreden
Word slecht aan tijdvak gehouden.
Medewerker geeft direct aan dat er een product niet leverbaar was en dat er voor enkele producten alternatieven geleverd zijn.
Bestelling gedaan via de site maar stond niet bij dat je alleen kon pinnen bij ophalen. Ook staat er niet vermeld dat je een krat moet kopen van € 5. De mannen die er werkten waren heel behulpzaam en erg vriendelijk, dikke pluim voor hun en ik ben hun zeer dankbaar.
Vlotte bezorging
Op zich ben ik altijd blij met de bezorging en de geleverde producten. Het blijft jammer dat er niet goed op datum wordt gelet. Gisteren er over gebeld omdat ik nu producten van de aflevering datum kreeg..pannenkoeken. dit is niet de eerste keer. Is voor mij een reden om niet alles te bestellen. Jammer. Hopelijk wordt er in de toekomst beter opgelet. Voor de rest ben ik tevreden.
Meerdere 1+1 gratis artikelen, maar 1 artikel leveren, zonder korting.
Bestellen online goed en bezorgen ook fantastisch
Alles aanwezig, goed aangekomen
Prettige manier van boodschappen doen. Vriendelijke bezorgers. Zetten de boodschappen in huis.
De vriendelijke bezorger
Fijne supermarkt, altijd vriendelijk personeel en goede service. Goed assortiment en aanbiedingen.
Alles was weer TOP!!!
Zeer vriendelijke bezorging, altijd behulpzaam bij het bezorgen van de boodschappen. Altijd op hetzelfde tijdvenster
Alle boodschappen keurig op tijd geleverd.