Voor mij is het heel handig dat ik de zware boodschappen thuis bezorgd krijg. Heel blij mee. En ik zelf bepalen wanneer de boodschappen bezorgd worden.
Ook goed
- 2 diepvriestassen missen. Gebeld en die worden nageleverd. Dat is fijn maar ik weet niet wanneer, dus nu zit ik thuis te wachten tot jullie weer langs komen. - Maaltijdsalades met zalm besteld, is er één niet op voorraad dus ik krijg een alternatief artikel: geitenkaas. Dat is prima maar waarom betaal ik dan wel voor zalm op de bon? - Sowieso aardig wat artikelen ontvangen met houdbaarheidsdatum vandaag of morgen... Dat wordt dus dingen weggooien want ik kan niet alles vandaag opeten. - 2 kratten teruggegeven aan de bezorger en er staat er maar 1 op de bon achteraf. Oh en de app werkt niet goed dus je kan alleen via desktop bestellen. Al met al een hoop slordigheden en daarmee onvoldoende.
Tweede keer met 1+1 gratis!! Moet je blijkbaar het dubbele invullen,zet dit er dan duidelijk bij!!! Ingevuld alternatief product te leveren mocht het niet op voorraad zijn doen ze het niet.ben er echt ff klaar mee nu met de plus
Belachelijk als ik 8 kratten bestel km er maar 5 krijg. Als dit in de aanbieding was snap ik het maar nu moet ik alsnog naar de winkel. Terwijl ik voor de verjaardag dacht lekker alles in huis te hebben. Had hierover bericht gedaan dan had ik zelf wel boodschappen gehaald, nu moet ik alsnog
Netjes op tijd geleverd door een heel vriendelijke man!
Goede bezorging, zeer aardige bezorgster
Bestelling was keuring op tijd en netjes verpakt.
Altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Er worden vervangende producten worden geleverd als de gevraagde producten niet op voorraad zijn of er wordt even over gebeld. Een dikke pluim voor het personeel!
Mooi op de afgesproken tijd geleverd. Vriendelijk en behulpzaam met het op de plek zetten!
Super mooi geregeld
Erg jammer dat er een aantal (6) artikelen niet leverbaar waren. Van 2 artikelen hebben wij een vervangend artikel gekregen, van de overige 4 helaas niet. Wij zijn juist bij de plus een keer gaan bestellen, omdat de concurrenten gaandeweg steken hebben laten vallen in hun service. Als je dan bij de eerste bestelling bij de plus dit krijgt, geeft dat weinig vertrouwen voor de toekomst.
Wordt keurig op tijd bezorgd en vandaag werd ook alles bezorgd, wat ik had besteld!
heel goed word je geh0lpen de jongens zijn altijd heel vriendelijk en ook aan de telefoon antwoord wordt gegeven
Een vriendelijke medewerker die de boodschappen afleverde en erg beleefd
Ik heb verder niets tye melden.
Een tip om de service nog te verbeteren; een tijdsindicatie van het moment van bezorgen ( in het gekozen tijdvak ) zou handig zijn.
Helaas waren alle boodschappen nat van de condens , het was 25 graden .. maar bij concurrent nog niet gehad dat alles nat was .. dat kan dus wel anders
Bij AH zie je bij het noteren van je boodschappen meteen of deze er nog zijn. Zo niet,dan zie je op het scherm een evt.vervanger hiervoor. Voordeel is dus dat je geen boodschappen gaat missen bij aflevering.Tweede punt is dat daar de kratten direct retour mee terug worden genomen,dus niet zoals de plus die jou de winkel terug in wilt hebben als je ze aan de balie last uitbetalen.Ten derde,de bezorger van mijn bestelling deed daar ook gelukkig niet moeilijk in. Johan was zijn naam en een TOPBEZORGER.Daar kunnen anderen nog wat van leren. In de winkel is er geen inpakruimte meer,dus dat "jagen"aan de kassa is heel irritant en klantonvriendelijk.Bij AH wordt de tas voor je ingepakt als het wat lastig gaat ivm aandoeningen.
Ik bestel bijna elke week boodschappen die bezorgd moeten worden. Gisteren ook weer. Helaas.... de aanbieding warsteiner 0.0. Was op. Hertog jan bier was ook op. Beiden producten waren ook op zondag, maandag en dinsdag op. Slechte zaak, want dit gebeurt bijna elke week.
Ik vind dat zoiets nog enkele dagen houdbaar moet zijn, helemaal als er vis in zit.
Mis verschillende producten die schijnbaar in eens niet meer voorradig zijn en bezorgtijden veranderen steeds. Via de mail of via de bezorger volgen link. Echt vriendelijk was de bezorgster ook niet. Dit alles is bij PICNIC dan toch echt vele malen beter geregeld.
Bestelde artikelen waren niet op voorraad. Als er dan een alternatief artikel ervoor on plaats bij gedaan wordt moet dit wel een alternatief zijn. Niet wat anders. Of bij niet weten neem dan contact op met de klant. Dit is niet gebeurd bestelling om 17.00 u terwijl ik die avond gasten kreeg voor een dinner. Had dus geen tijd meer om iets anders te gaan halen Ik heb ze moeten moeten teleurstellen. Laatste tijd geregeld fouten in artikelen mbt houdbaarheidsdatum