Mooi op tijd
goede service, korte tijdvakken en goede indicatie van bezorging
Groot assortiment, vriendelijk personeel. Bezorgservice ook altijd dik in orde!
Makkelijk om online te bestellen. Jammer dat er bij het plaatsen van de bestelling niet wordt vermeld dat je ook nog statiegeld over het krat moet betalen waar de boodschappen in bezorgd worden. Zou fijn zijn als dat er wel in stond, waardoor de totaalprijs vooraf duidelijk is en er geen discussie aan de deur ontstaat. Daarnaast was het fijn geweest om eerder een bericht te krijgen dat sommige producten niet voorradig waren. Dit moesten wij nu vernemen op de bon.
Hele fijne winkel met fijn personeel en mooie producten
Makkelijk te bestellen, en vlot geleverd!
Toppie
had speciaal besteld vanwege de bbq aanbieding. nam 4 bakken sate. de bezorger bracht ze niet mee waren niet leverbaar. dus geen eten vanavond. slechte zaak
Het is gewoon jammer dat we een hoop producten niet op voorraad zijn
Voor de zo veelste keer dat er spullen niet bij zitre. En alternatieve dingen geleverd zijn zonder dat ze dat er bij gemeld hebben . En hij was al weg voor ik het zag en er wat van kon zeggen . Nu heb ik een pak frikandellen van 6 euro ipv 3,99 en een pak drinken minder en geen pasta saus die ik wel nodig had Plus het werd na 14:00 geleverd en mij. Gekozen tijd was tussen 12:00 en 14:00 Ik wil het geld teurf wat ik voor de frikandel betaalt heb . Want ik ga hier niet mee akoord
U bent een klant kwijtgeraakt. Ik heb twee keer geprobeerd om te bestellen, maar in beide gevallen ontbreken de nuttigste producten, en ik verlies ook de promotie en moet de volledige prijs betalen als een deel van het promotiepakket ontbreekt. Helaas een vreselijke service qua bezorging.
altijd op tijd, geweldig.
3 kratten in rekening gebracht terwijl maar 2 zijn bezorgd; 2x alternatief artikel toegevoegd terwijl in mijn accountinstellingen staat dat ik dat niet wil; 1x opbakaardappeltjes geleverd, 2 besteld (actie) (1+1). Komt vaker voor; denk er over van vaste Plus-winkel te wisselen.
Ap met fijne mogelijkheden.ook heel fijne service mogelijkheid contact klantenservice.jammer dat het ijs dat ik na lang zoeken vond ivm histamine en gluten intolerant zijn niet geleverd kon worden hertogslagroomijs voor mij ook geen optie .had zelf aangegeven dat vervangend product eventueel goed was.niet goed nagedacht.ga dat veranderen in m'n account.verder heel tevreden
Ik heb voor de eerste keer wat besteld en laten bezorgen. Bi het bezorgen hadden ze 1 product vergeten en kwamen het middags weerterugom die ook af te leveren . Een hele goede service van de P,us.
wijn aanbiedingen zijn goed bestellen is niet makkelijk ( E commerce ) vervolgen bestelling goed bezorging goed
Alles in orde, meegedacht qua alternatief, voor herhaling vatbaar, aardige bezorger!
goede service en bijna alles perfect, maar niet alle producten zijn geleverd.
Dankbaar dat jullie de boodschappen voor mij doen.
De bezorger was op tijd, de producten zaten er allemaal in. Was een fijne ervaring.
Ik.bestel vaak bij de plus bij ons op heerlerheide. Maar helaas zijn daar bijna altijd veel.dingen niet leverbaar. Laatst waren er 12 van de 24 niet leverbaar. En bij deze bestelling in hoensbroek was gewoon alles op .voorraad.
2de keer dat ik iets online bestel bij PLUS via de app. De 1ste keer was ik online wat vergeten dus eerst snel door de winkel de vergeten producten gekocht en daarna de online bestelling opgehaald. Pin apparaat werkte niet, dus moest weer door de winkel om aan te sluiten bij de kassa rij om vervolgens de bestelling daar af te rekenen. Ik dacht kan gebeuren. Afgelopen week 2de online bestelling gedaan. Na 15 minuten bij de deur te hebben gewacht kon een medewerker zijn sigaret aan de kant leggen om even een collega te roepen (had al 1x op de afhaalbel gedrukt) toen kwam er een collega, en zag ik dat de bestelling niet goed op het kassa display stond. Collega had de bon al afgedrukt, dus makkelijkste was om te betalen en dan contant terug te geven, prima. Onderweg naar huis had ik het idee dat ik nog steeds teveel had betaald, dus thuis de bon nog maar een keer goed bekeken en bleek dat ze 4 gewone broden hadden aangeslagen en 1 actie brood ipv mijn bestelling 4 actie broden en 1 gewoon brood. Hiervoor terug gegaan naar de plus, collega heeft het goed opgelost, verschil terugbetaalt. Maar het gemak van een online bestelling gaat er zo af. Ben in totaal ruim een half uur bezig geweest met het afhalen van de online bestelling, in die tijd had ik 4x de boodschappen kunnen kopen (want zoveel was het niet)
Ziek thuis, kan niet zelf naar de winkel, dus voor de eerste keer boodschappen laten bezorgen. Leuke bezorger, boodschappen zien er keurig fris uit. Helemaal tevreden.
Snel bezorgd en een fijne bezorger.
Er waren verschillende producten niet op voorraad/geleverd, waardoor mijn menu voor die avond in t honderd viel