Mijn betselling was niet aanwezig. In overleg met mij tot een oplossing gekomen, de bestelling zou de volgende dag geleverd worden, ik zou `s morgens gebeld worden hoe laat dat zou zijn. Dat laatste is niet gebeurd, ik heb 2 maal moeten bellen hoe laat de levering kwam. Deze is perfect afgeleverd.
Alleen de sla was niet vers
prima service
Medewerker is altijd tussen de afgesproken tijd en is vriendelijk en hulpvaardig.
De helft niet leven waar de anderhalf dubbel als compensatie de opmerkingen worden niet gelezen en dus ook niet uitgevoerd Kortom echt heel slecht
Vooral fijn dat jullie leeggoed meenemen.
Jammer! Ik verwacht dat het produkt nog 3 dagen houdbaar is. In dit geval was dit slechts 1 dag
Goede ervaring met bezorgservice
ik vind het online bestellen bij jullie erg lastig. Kost te veel tijd. En weinig keuze aan bezorgen
Bestel bijna wekelijks maar deze keer waren er meerdere artikelen niet voorradig, ook die van de aanbieding
Online bestellen gaat makkelijken wordt bezorgd op mijn aangegeven tijd ze brengen de boodschappen netjes in de keuken. Bezorgers zijn erg vriendelijk en zien er netjes en verzorgd uit. En dan nog de prijzen die zijn super!!!! Plus is mijn winkel!!!!
Snelle service en goed assortiment.
Alleen er lag 1 brood onderin de krat die nu wat plat eruit kwam. Verder heel blij met deze service
Snel en correct geleverd, netjes binnen gezet. Vriendelijke bezorger.
Ik had 8 sixpacks radler in de aanbieding besteld, bij levering hadden ze helemaal niks meer, dus niet geleverd, een telefoontje voor de levering had ik op prijs gesteld. Houdbaarheids datum van verschillende producten waren vrij kort, een aantal met de datum van de volgende dag (o.a. 1 van de 3 bakjes kwark, kipshoarma). Bezorgtijd had ik tussen 4 en 6 gezet, maar kwam pas na 6 uur bezorgen, drukte kan ik begrijpen, maar nogmaals, een telefoontje had ik op prijs gesteld. Verder is alles prima verlopen.
Altijd erg aardig personeel..... Ber echt SUPER blij met jullie.....
eenvoudig te gebruiken app,en duidelijk communicatie over wanneer de bezorger langskomt
het online bestellen doen we nu sinds de corona, en zijn er mee doorgegaan. deels omdat het zo gemakkelijk is. Wel valt de laatste tijd steeds de website uit en moet je vervolgens weer opnieuw inloggen! Voor nieuwe klanten hebben ze regelmatig een actie met gratis bezorging, voor trouwe vaste klanten dan weer niet. Daar mag naar mijn mening ook wel een keertje iets leuks voor komen. Zijn wel tevreden over de geleverde boodschappen! De bezorgers zijn heel vriendelijk, mag ook gezegd worden.
Ik heb 4 roerbakgroente besteld op 5 september waarvan er 2 goed waren tot en met 5 september. Ik moet ze dus allebei op die dag opmaken. Een kan ik er weggooien.
Zie hiervoor
Als we op maandag bestellen is vaak veel niet voorradig. Regelmatig producten die overrijp zijn of van slechte kwaliteit. Via de App is er vervolgens geen goed systeem om dit te melden en geld terug te krijgen. Aardige bezorgers en prima assortiment. Als plus mee wil in de bezorgdiensten moet er echt een slag gemaakt worden.
Op basis van de door mij ontvangen aanbiedingen, zoals gratis bezorgen of weekaanbiedingen voor producten, maak ik (bijna) wekelijks een online bestelling. Maar als deze niet tijdig kan worden bezorgd, geldt toch de aanbieding niet. Het probleem zit dan in de beschikbaarheid van bezorgpersoneel. Daardoor vervalt de aanbiedingsprijs en ook het gratis bezorgen wordt niet verrekend als er geen beschikbare tijden in die periode worden aangeboden. Als je dan de enige vrije tijd via Expresse bezorgen kiest, betaal je toch de volledige Euro 8,50. Oorzaak? De aanbieding en direct-mail maakt het hoofdkantoor voor de online bestellingen, maar de Plus vestiging (Rotterdam-Ommoord) kan het niet (tijdig) uitvoeren.
Goede zaak, goed spul ,goed personeel
producten goed te vinden levering is goed