Zelf frisdrank werd gekoeld geleverd omdat andere bestelde artikelen toch koel moesten staan! Superfijn!
Kon de boodschappen (drinken) gekoeld zondag ophalen ivm familiefeestje.
Zeer vriendelijke, deskundige medewerkers.
altijd vriendelijke bezorgers en altijd een belletje als er iets niet is
Als ik wat bestel en het is niet voorradig dan word dat aangepast en ben ik het daar niet mee eens dan nemen ze dat gewoon weer mee terug
Ik ben allang klant van plus
Prima gegaan! Het artikel dat niet te leveren was na tel contact aangepast. Hoe kan ik de kratten inleveren? Naar de winkel brengen om in te leveren is geen optie!
Altyd goed en correct bezorgd
De bezorging is echt prima. Alle producten hebben een goede kwaliteit en de bezorger is vriendelijk. Wat wil een mens nog meer.
Fijn boodschappen doen.
Ben zeer tevreden
Voor herhaling zeker!
Bestelling en afhandeling top ook zeer vriendelijke bezorgster toppie! Maar over enkele dingen die ik besteld had ben ik niet te spreken. Had ijsbergsla en die was aan 1 kant helemaal bruin. Had ook een zakje gemengde groente van de aanbieding nou die kon meteen in de kliko. Geheel uitgedroogd en houdbaar tot 4 sept. Had zaterdag besteld. En ik vind dat er veel te veel dingen nooit op voorraad zijn. Vorige keer de blikjes foots cola niet op voorraad. De oliehoorn mayonaise en curry van de aanbieding niet voorradig. Deze week het Oudhollands snoep niet op voorraad en ook de taxi pakken niet op voorraad van de smaak die ik graag wou. De plus valt me de laatste tijd flink tegen...
had niet alles wat ik bestelt had en heb druiven die beschimmeld waren ,verder wel goed
Nvt zie hierboven
Top service!!
Ideaal als ik een feestje geef.
Klaar maken van de boodschappen en bezorging UITSTEKEND
Sinds 2 jaar bestel ik mijn boodschappen bij de Plus. Eerst in Huizen en nu vanuit Oss bij Plus Lith. Wat ik wel heel erg jammer vind is dat ze het niet thuis bezorgen. Als je het vraagt wordt er aangegeven tot aan het spoor, en dat geldt voor ons ook, maar bii de bestelling kun je niet aangeven dat je het thuisgebracht wilt hebben. Ook de andere vestigingen in de omgeving van Oss brengen het niet en dat is heel jammer want voor mij zou dat verlichting geven. Ik hoop dat er snel een Plus in Oss komt !!
Heel vaak zijn er artikelen toch niet voorradig en worden dan vervangen door een heel duur alternatief.
op tijd, netjes goede kwaliteit
Super goede service
Producten waren goed vers, geen problemen. We blijven dan ook bestellen.
Behalve dat er soms aanbiedingen zijn die er toch eigenlijk niet zijn ben ik over het algemeen tevreden.