Netjes en snelle levering. Daar ging het ons om
Thuisbezorging tot op de aanrecht. Alles is klaar en duidelijk. Bestellen vooravond tot 23.55u. Dat is een groot voordeel!
Bezorging prima maar een krop sla die helemaal niet goed is. Allemaal rotte bladeren
Goede producten en vriendelijke bezorgers. Prijzen ongeveer het zelfde als ah
boodschappen nat alsof ze onder de kraan zijn gehouden amstel flessen in water gelegen
altijd correct bezorgt netjes in kratjes als er iets niet is een vervangt product altijd aanwezig als de plus is geweest is mijn dag weer goed . Elisabeth.
Woensdagavond laat besteld en de volgende dag al om 18.00 uur bezorgd. Bezorger heeft voor mij de flessen naar de kelder gebracht en de verse spullen in de keuken. Geweldig omdat ik momenteel vanwege een ernstige slijkvliesbeurs ontsteking aan mijn rechterarm niet kan tillen.
Jarenlang prettige ervaringen met het online bestellen. Is er een keer iets niet in orde - wat zelden voorkomt- dan wordt het snel en probleemloos opgelost
In deze winkel denkt het personeel met je mee! Heel erg tevreden met de goede service èn producten!!
bij plus kun je goed boodschapen doen
Te vaak artikelen niet, laaste bestelling dik 25 items niet terwijl je bijna een week van tevoren besteld! Regelmatig zijn de aanbiedingen op. Sparen is leuk maar niet als het er elke keer niet is om aan te schaffen. Bestel daarom al steeds vaker bij AH
Het was een prettige ervaring Voor herhaling vatbaar.
De zoekfunctie in de app zou iets beter mogen.
Ik ben zeer tevreden over de bezorging Altijd op afgesproken tijd geleverd. Als een artikel niet op voorraad is word een vervangend product vrijblijvend aangeboden. Super
De bezorgers zijn allemaal even aardig, maar ik verbaas me iedere week over het feit dat veel producten niet aanwezig zijn. De alternatieven zijn vaak echt vreemd. Als je decafe besteld en je krijgt gewone koffie...is dat geen goed alternatief. Toch blijf ik bestellen omdat het te makkelijk is dat het wordt bezorgd.
Aangezien het fout was gegaan met de bestelling(ipv van 1x was alles 2x besteld) en de jongeman was zo attent dat hij alles heeft gesorteerd zodat het goed was ..echt super! Uitgelegd hoe het wel moest als je een artikel vergeten zou zijn ipv van alles dubbel.
Alles goed geregeld en nette bezorging
Ik werd 5 minuten voor levering gebeld om de boodschappen in ontvangst te nemen.
Goed, snel, vakkundig en vrolijk personeel.
Boodschappen laten klaarzetten leek me gemakkelijk maar bleek uiteindelijk toch erg veel tijd te kosten (voor de juiste bestelling gevonden was, en voor het alternatief voor de niet leverbare artikelen gevonden was) en thuisgekomen bleek de levering niet compleet terwijl ik wél alles had betaald. Dus moest ik nog weer terug naar de winkel.
Voor mij soms tijdbesparend en het is meestal goed geregeld. Vriendelijk personeel ook.
Voldoende keuze Goede service Levering verloopt goed volgens plan Heel vriendelijk
Helemaal zoals verwacht mag worden
Product niet aanwezig maar volgens website wel.