Bestel al jaren bij de Plus en ze komen altijd op de afgesproken datum/tijd. Zetten alles prima waar ik het wil en nemen mee wat kan.
Een prettige ervaring met onze eerste keer boodschappen laten bezorgen door plus. De boodschappen werden door Inge een heel vriendelijke bezorgster bezorgd. De producten die niet voorradig waren, kregen we goede alternatieven voor geleverd.
Ik kom al sinds de Plus in Waalwijk is in de supermarkt.
keurig geleverd, maar schrok wel van bezorgkosten € 8,50
Heel netjes; er is ook gebeld toen er een artikel niet voorradig was. Eigen merk artikel was zelfs goedkoper.... Dankuwel!
Goed man
Jammer er dat m’n bestelling van 6 st maar 3 st gebracht zijn ! Dat is echt minder ! Maar wel een pak wc papier gratis ?!?
Alles prima
Hele fijne uitleg gekregen van een nette bezorgster
Paar weken geleden waren er wel te weinig bezorg mogekijkheden. En ik vind het heel erg jammer dat ik geen shag meer kan laten bezorgen want nu moet ik dat door andere laten halen
deze bestelling was ik heel blij mee omdat er een voorraad potten/blikken en flessen bij waren. Doe alle boodschappen op de fiets dus dit scheelt enorm veel sjouwwerk.
Uitstekende service zowel bij het bestellen als wijzigen als bezorgen. Vriendelijke medewerkers.
Niet blij met deze levering. Erg veel gewone dingen, zoals boontjes b.v.niet in voorraad. Kan een keer gebeuren, maar deze keer elf van de 37 artikelen niet geleverd. Heel vreemd.
Beste mensen. Advies , maak een toegepast vissitekaartje voor iedere werkneem(st). er, met een persoonlijke inspiratie van iedere werk neem(st)e - specialisatie! Bereikbaarheid en service verlening! Waarom uw bedrijf gekozen! Hartegroet Marjo Jegerings. ex werkneemster management Geestelijke volks gezondheid kwetsbare Ouderen. fijne tijd. 1-9-2023.
Helaas heeft er een fles wasverzachter gelekt en zijn sommige boodschappen en krat vies en plakkerig geworden
Elke als ik besteld is niet alles op voorraad Is elke keer vervelend
toppie weer
Komen netjes optijd en alles is correct
Keurig netjes Zeer tevreden.
Prima aflevering van een gezellige vriendelijke jonge dame.
bon klopt niet helemaal met wat mijn bestelling was.
Erg fijn, alle boodschappen tot in de keuken netjes bezorgd door een vriendelijke plus medewerker.
Ik ben verhuisd naar de Lisse een woon en zorgcentrum in Asten. Van te voren geïnformeerd of Plus hier ook bezorgde. Inderdaad kwam vanmiddag op de afgesproken tijd mijn bestelling; na een op mijn verzoek telefoontje als bezorger onderweg is. Vrouwelijke bezorger herkende me nog van mijn vorige adres: heel attent. Ik ben blij met deze mogelijkheid; zeker voor mij, die rolstoelgebonden is. Hartelijk dank voor de uitstekende service !
Geweldig alle zware kratten bier staan netjes in de schuur, makkelijk voor oudere mensen die niet meer zo flexibel zijn !