Alles goed
gemakkelijk producten zoeken, gemakkelijk bestellen, gemakkelijk thuis bezorgd. alleen jammer dat de laatste tijd diverse diepvriesproducten niet leverbaar zijn
Bestellen via de website was even wennen voor de eerste keer, maar het liep verder goed. De bezorgen was op tijd en compleet. De bezorgster erg vriendelijk en behulpzaam. Voor herhaling vatbaar!
Werkt prima. De medewerker brengt het allemaal op de afgesproken tijd en zet het in de keuken.
de producten die geleverd worden zijn goed. Jammer dat er soms producten niet op voorraad zijn
Gebak was niet te leveren bij de bestelde boodschappen ,na telf contact met de zaak hierover ,bleek dat ze het gebak nog verwachten ,en ja hoor binnen een uur werd het aan huis bezorgt van Kootwijkerbroek naar Barneveld ,Dat is nog eens service Bedankt PLUS ,vrg H.Meijer , ,
bestelling altijd compleet en op tijd bezorgd
Altijd netjes ingepakt, meestal volledig compleet, bezorger/ster altijd heel vriendelijk, nog nooit later gekomen dan het aangegeven tijdvak, ook koel-en vriesprodukten altijd netjes in orde. Lege flessen- en kratten mogen altijd mee terug, ik vind het een geweldige service.
Heel fijne service van Plus Velp. Heb gebeld of ik de bezorgtijden kon veranderen omdat ik oma geworden ben en natuurlijk naar me dochter wilde, dit was geen probleem. Later op de dag kwamen ze de bezorging brengen, en heel attent zat er een kiekeboe box bij. Zo leuk, echt heel attent! Petje af voor de service en de attentie!
Fijne en makkelijke bezorging, jongens die de boodschappen leveren zijn altijd super vriendelijk, meestal gaat alles goed wat producten betreft. Soms vind ik de alternatieven wel aan de dure kant. Wat alleen vervelend is dat je je digitale koopspaarzegels niet kan gebruiken. Dus dan moet ik alsnog naar de winkel, dat is wel vreemd naar mijn idee.
Bij mij wordt elke week mijn boodschappen oprijd bezorgd. Ik heb 2 vaste bezoekers en die zijn altijd heel vriendelijk.
Zeer goed, ook tijdens Rob zijn vakantie.
Erg vriendelijk bezorgpersoneel, en alles verloopt gewoon erg comfortabel. Goede service!
Bestellingen worden meestal goed uitgevoerd.
Tot in de gang bezorgd. Chapeau
klantvriendelijk
Bestellen gaat goed. Soms iets andere producten ivm geen vooorraad in de winkel.
Ik mis de kipschnitzel bij mn bestelling. De zigeuner schnitzel en de kipburgers zijn wel geleverd maar de kipschnitzel helaas niet. De bestelling zou eigenlijk tussen 12 en 14 uur geleverd worden maar dit was ook niet helemaal goed gegaan. Wel netjes na 18 uur nu afgeleverd.
Zie bovenstaand. Personeel wel zeer vriendelijk. De ene helft die er wel was gewoon goed, had 24 flessen perzik water van plus huismerk besteld. 13 waren niet leverbaar. Ook mijn saucijzenbroodjes waren niet geleverd
Goed personeel vriendelijke mensen aan de telefoon
klasse
Goede service redelijk snel geleverd
Positief, netjes, optijd, compleet
De chauffeur was mooi op tijd en de boodschappen perfect afgeleverd.