de bestelling is goed het zou wel fijn zijn als ze opletten met het bezorgen van de cake ze zijn vaak doormidden of geplet onder zware boodschappen, dat is jammer dan is het haast niet meer te gebruiken. Verder tevreden over de bezorging.
Plus is een goede winkel met veel aanmeldingen en goede service en aardige bezorgens
Fruit, verpakking anders als in bestelling. Niet alle alternativen die gelevert zijn waren van re voren besproken
Ze zijn altijd op tijd
Altijd goed verzorgt!
Eergisteren besteld in de app voor gisteren. De bezorgkosten stonden op 0,00. Dit was niet juist volgens onze plus. Erg misleidend dus! Tot gisteren zeer tevreden. Nu een stuk minder tevreden
Geen zegels in envelop erbij Bloemkool zwarte plekken 4 x citroen clear besteld (ca 65 cent per stuk). Krijg ik zonder overleg 4 x crystal clear (ca 2 euro per stuk) en dus ook moeten betalen uiteraard.
Ik heb voor de dinsdag een aantal bestellingen gedaan, ik dacht, het is begin van de week dan is alles op voorraad. Bij de levering waren een aantal producten niet op voorraad zoals thee, zuivel e.d.
Fijne en vriendelijke bezorger alleen jammer dat jullie een vervangend product aanbieden en dat komt niet eens in de buurt
Fijn dat ik op mijn leeftijd nog boodschappen kan doen.
Ik heb boodschappen voor €60,- gedaan maar ik moest aan de bezorger €70,- betalen
slechte ervaring, ik moest mijn bestelling zelf uit de schappen halen en niet alles van mijn bestelling was ook voorraad. ik weet niet of dit de bedoeling is als je iets van te voren besteld .
Fijne producten, zoals goed en mooi vlees
De laatste tijd steeds minder producten op voorraad
Zoals altijd een fijn bestelproces en aardige bezorging. Helaas was er een zak snoepjes open en deze heb ik weg moeten gooien.
Dit is mn eerste bestelling en ben erg bij, alles netje geleverd door een hele gezellige bezorger ,die heeft het voor mij naar boven gebracht (1 trap) dus op naar de volgende bestelling !!
Ik bestel al sinds Covid begin mijn boodschapen bij plus en ben er heel tevreden me. Ze zijn altijd op tijd en gemakkelijker kan niet boodschapen tot aan de deur.
In huis gebracht! Fijne bezorger en prima producten.
Aanbieding op daardoor servicekosten betaald
Afgelopen maandag heb ik gember ontvangen, deze was merendeels droog en stonk enorm, verder waren de Junami appels gekneusd en bruin.
Alleen de Mora producten zijn niet voldoende op voorraad
Echt positief, keurig gebracht binnen het aangegeven tijdvak. Ook nog eens daar neer gezet waar ik wilde En bovendien nog een stukje uitleg over de kratten Alle lof voor plus Middelharnis
Goedemiddag , ik mis een blikje mais.