Bezorging was 50 minuten te laat. Bezorger was wel heel vriendelijk! Producten waren matig. Beschimmelde kaiserbolletjes met eind data 23-10-2023 ? Alternatief van het friet bevatten 500 gram minder dan wat ik had besteld. De 4 is echt voor de vriendelijke bezorger.
Jammer dat er van de bestelling er altijd artikelen niet aanwezig zijn
Goede levering vriendelijke bezorgers!!
Ze zijn prima op tijd altijd. Via mail word je op de hoogte gehouden waar de auto is en wanneer je aan de beurt bent. Aardige bezorgers. Is er iets niet goed aan de bestelling, word er gelijk ern oplossing geboden.
Het bestel process is makkelijk en overzichtelijk.
duidelijke site, goede producten, prima service
De service is erg goed. Boodschappen naar boven gebracht en uitgepakt! Vriendelijke bezorger. Ben er blij mee!
Bezorgers zijn vriendelijk en correct. Geen op of aanmerkingen.
Ziek thuis, gelukkig oude vrienden op bezoek. Plus kan om 11 uur bezorgen dus toch appeltaart bij de koffie....! Mis! Appeltaart was er niet en ook niets vervangends aan taart.
Wat een mentaliteit! Niet komen leveren
Fijne medewerkers, goede boodschappen
materialen geleverd 29-8, hierbij ondermeer 2 x rozijnenbrood waarvan 1x de houdbaar datum 29-8, zelfde dus als levering datum en volgens mij niet correct, droog en is ook naar de vogels gegaan, de ander was gedateerd 4-9-23 verder 6 kratjes bier besteld echter maar 2 geleverd, gehele bestelling was vrij van levering kosten door extra materiaal te bestellen, echter de nu nog 4 ontbrekende kratjes bier te bestellen welke ook bij de gratis bestelling zat lukt niet, bestelbedrag voor levering is te laag, moet hier dan weer extra materiaal bij bestellen om aan de 50,00 euro te komen voor levering echter komen er dan weer bezorgkosten bij, en terwijl de ontbrekende 4 kratjes in mijn vorige bestelling gratis geleverd zouden worden, Aart Vis
Top bezorging Levering Op tijd
Chauffeurs zijn altijd vriendelijk en als iets is bellen ze en geef ik iets aan proberen ze het ook te vervullen. Plus Amby is super!
Lieve bezorgers altijd netjes op tijd.
Online besteld op een Zondag en de eerst volgende werkdag op m'n werkadres laten bezorgen. Bezorger was netjes op tijd voor de bezorging en zeer vriendelijk. Alle gevraagde producten geleverd volgens bestelling zonder alternatieven.
Bestelling kwam later dan gepland, kaas was 3 weken over de datum en verschimmeld, maar dit werd vlug opgelost.
Een paar dingetjes niet erbij, alternatief sommige artikelen.
Het bestellen gaat prima via de app. De thuisbezorging is ook prima. Het enige is dat er vaak producten die in de aanbieding zijn niet op voorraad zijn. Dat is een beetje jammer.
Als vanouds ik heb al een paar jaar geen bezorging meer gedaan maar ik ben net als toen ook nu heel tevreden met de bezorging
Alleen de site werkt slecht! onder het maken van de bestelling wordt je er vaak uitgegooid. waardoor er vaak dingen weg zijn en dat je de tijdstip van bezorgen weer opnieuw moet doen. zeer verwarrend
Jammer dat ook vaak wat in de aanbieding staat niet leverbaar is
Goede service Vind alleen vaak dat er dingen niet op voorraad zijn.
Bestelling was meer dan een uur te laat. Je kunt niet zoals bij plus eschmarke de bezorger volgen. En een vervangend product die er vervolgens niet bij zit maar waar ik wel voor betaald heb.