Zeer fijne service, zeker als jezelf niet de deur uit kunt

Een welkome service van een fijne winkel

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

super makkelijk en goede levering

makkelijke bestelpagina handig om bezorger te volgen goede levering ook op andere locatie bestelling compleet

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

De bestelling was erg op tijd!

Vriendelijke nette jongeman, plaatste de zware kratten op het aanrecht zoals ik vroeg, Wees me op de wijziging die er in de bestelling zat.

Erg goed.

Zeer attent geholpen. Gebeld als artikelen er niet zijn om voor alternatieven te overleggen.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Is goed

Ik vind ze altijd vriendelijk. Goede bezorging.

Eens maar nooit meer !

Dit is wat mijn vrouw mij vertelde toen ik vroeg of alles goed was gegaan. Door mijn positieve ervaringen in de winkel (De Laar west) wilde we graag ook de bezorgservice uitproberen. Helaas erg slecht bevallen. Diverse producten nagenoeg op de datum (kip). Vlees wat morgen op moet, geldt ook voor diverse zuivelproducten. Daarnaast was veel niet op voorraad en moeten nu toch naar collega winkel om boodschappen te doen. Ik wacht de oplossing af maar dit was niet best.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Gemakkelijk bestellen, mooi thuisbezorgd, vriendelijke bezorger

zie boven

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ze brengen winkelwaar naar eerste verdieping

Gemakkelijk aan huis

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

is allemaal goed gegaan tevreden

tevreden

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Service kosten weer in rekening gebracht!!, terwijl actie producten besteld!!

actieproducten om geen bezorgkosten te betalen was frisdrank, Dankzij het statiegeld weer niet het aangegeven bedrag behaald. Vind dit echt ********ij!!!!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

geen klachten

vriendelijke en behulpzame bezorger

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

ik ben blij met PLUS, want de bezorger was nog te vroeg en hij bracht de krat naar boven en zette die binnen. goed zo. ik zal nog wel een keer bij jullie bestellen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goeie service, maar afhandeling alternatief produkt klopt niet

Fijne service. Ik mis eigenlijk 2 dingen. Als ik in de app bestel dan krijg ik een melding dat niet alles leverbaar is. Dat kan. Maar ik kan niet zien wat, dus ik kan die dingen niet elders regelen. Gelukkig leveren jullie wel een alternatief produkt. Maar helaas wel tegen de gewone prijs van dat alternatief. Ik mijn geval had ik o.a. cola zonder cafeïne besteld van het huismerk. In plaats daarvan heb ik coca cola gekregen. Op zich is het ptodukt goed, maar ik bestel niet voor niets het huismerk. Dat scheelt namelijk heel veel in de prijs. Dat was een tegenvaller. Ik had verwacht dat een eventueel duurder alternatief voor de prijs van het bestelde artikel geleverd zou worden. Ik kan er nl niets aan doen dat het er niet is.... dat vind ik echt een minpunt

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ideaal om boodschappen thuis uit te zoeken en te laten bezorgen!

Superhandig

nvt

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Tot nog toe zeer tevreden maar nu teleurgesteld.

Zaterdag om kwart voor vier werden mijn boodschappen gebracht. Bij het opbergen bleken 3 artikelen maar tot de volgende dag houdbaar:salade Hollandse stijl(2 maal) en nieuwe haring.Dit had ik vanPlus niet verwacht!

Onmisbaar in onze thuissituatie

Wegens ernstige gezondheidsproblemen kunnen we beiden, senioren echtpaar van 76 en 81 jaar, sinds Corona en dit jaar de wekelijkse boodschappen zelf halen/dragen; ze worden keurig door de zeer service en klantgerichte bezorgers tot op het aanrecht klaar gezet. De bezorging veelal aan het het eind van de gekozen bloktijd bevalt ons prima; we zitten kennelijk aan het eind van de bezorgronde.

Zeer tevreden!!

De bezorging is altijd op tijd en in orde.

Redelijk goed

Enig minpunt is de houdbaarheid van de ontvangen artikelen. Meerdere keren meegemaakt dat versartikelen nog maar 1-2 dagen goed waren bij levering

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Heel goed tevrede!

Alles goed wat ik ook vraag is erg goed geregeld! Heel vriendelijk !

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fruit en groente vaak al beurs en bruin

Ze zijn altijd erg vriendelijk en bellen als er producten niet zijn. Maar de laatste keer hadden we weer beschimmelde druiven en afbakbroodjes die al een week over datum waren. Fruit, vlees en groente bestel ik niet meer online.

Aardige medewerkers prima service

Erg tevreden over Plus Made. Erg vriendelijke bezorger.

Goede producten

De boodschappen worden besteld. De levering is "in time". De medewerker is vriendelijk. Het is ook prettig dat ik tevoren een bericht ontvang als een artikel niet voorradig is.

Goed, netjes bezorgd

De app is handig zodat je kan zien welke tijd de bezorging er is. Om mijn lichamelijke beperking zet de bezorging de boodschappen ook netjes in de keuken neer. Het werd afgesloten zaterdag netjes en zorgvuldig gewerkt

Goed verzorgt

Alles goed