veel manco's lang durig producten niet bestelbaar alle supermarkten zijn te duur niet alleen de plus
omdat ik zelf niet in staat was om boodschappen te doen... heerlijk laten bezorgen.. zeker voor herhaling vatbaar
Meedenkend, klantvriendelijk
gewoon geweldig komt ook door de zeer hartelijke bezorgster
Nvt.
Alles netjes bezorgd jammer dat er 1 artikel niet was maar wel in de app stond.
Donderdagavond besteld, zaterdag morgen in huis. Helaas was er aardig wat niet op voorraad. Dat vind ik persoonlijk wat jammer. Bezorger aan de deur was behulpzaam
Gemakkelijk bestellen online en word door vriendelijke bezorgers gebracht. Top
Zeer vriendelijke bezorgers! Altijd alles netjes verzorgd. Zeer tevreden!
Ik had boodschappen besteld die zouden zaterdag na de middag geleverd worden.. Ik heb vrijdag gebeld dat we niet op tijd thuis zouden zijn, endat we zondag de boodschappen zouden komen halen. Wat schetst onze verbazing dat niemand ze kan vinden. Ik zal maandag morgen VROEG gebeld worden, dat wordt dus vroeg op staan!! Ik ben een zeer trouwe bestel klant !!!
Plus belt altijd als er iets niet voorradig is. Je kunt via de app volgen wanneer ze ongeveer komen. Aardige mensen die bezorgen.
Ga zo door keurig netjes en optijd
Helaas heb ik al een paar maal producten gekregen die op de datum waren, of na een dag op de datum waren, hier heb ik telefonisch een klacht over in gediend, daar heb ik nooit meer iets over gehoord. Nu helaas ook weer een product tm 27 augustus, zaterdag ontvangen. Ik heb het maandag nodig. En dit vind ik erg vervelend. Ik bestel de laatste tijd nu vaker via Albert Heijn. De bezorgers zelf zijn heel vriendelijk en behulpzaam.
zijn zeer hulpvaardig
Goede service in winkel en telefoon. Prima, vriendelijke bezorgers!
Ik had drie dozen wijn besteld, maar die waren er niet.
Dit is al de 2de keer dat ik gebak bestel, maar mijn bestelling er niet is. Werd wel opgelost met gebak dat er nog was en een korting. Maar voor mij in de toekomst geen gebakbestelling meer bij de Plus in Borculo.
Goed op tijd en op de plaats neergezet. Vriendelijke medewerker
Bestelling was ok.
Juist en op tijd geleverd.
Beleefde medewerkers, goede service. 1 opmerking: elke week vermeld ik dat ik zware producten bovenop de koek en chips wil. Toch gebeurt dat regelmatig. Dat vind ik jammer.
Geen reactie
Mijn ervaring is goed boodschappen worden goed verzorgd bezorgd de jongen of meisje die ze brengen verdienen een pluim
Een nette service, door telefonisch een alternatief product te bespreken.