Prettige en vlotte bezorging en mooi op tijd
Bestelling gedaan, weer geen volledige Bestelling zoals besteld, maar alternatieve producten geleverd.
Alles pico bello
Goede en snelle service en heel vriendelijk personeel
Het komt te vaak voor dat de aanbiedingen die ik bestel niet aanwezig zijn. Ook krijg ik dan niet een bon zodat ik het alsnog kan halen voor de aanbiedingsprijs. En gisteren was niet de 1e keer dat dit gebeurd.
Elke keer als we bestellen zet ik neer graag letten op de houdbaarheids datum Gisteren kwam de bestelling mn de rozijnen brood was ver over de datum heen jammer
De eerste online bestelling met de verwachting dat producten uit de week aanbieding wel geleverd konden worden. dus heet teleurstellend dat juist deze producten niet geleverd zijn.
Wat ik besteld had kreeg ik. De bezorger was attent en vriendelijk. Ik ben niet altijd zo tevreden. Soms krijg ik groente of fruit dat al aardig verlept is en niet iedere medewerkster realiseer zich dat ik voor een hele week bestel, dus dat de versheid en houdbaarheidsdatum belangrijk zijn. Soms word ik daarover gebeld. Prima.
Fijn personeel, goede service wordt altijd netjes gebeld als iets niet op voorraad is.
Wij hadden een grote bestelling ivm kamp organisatie. Veel producten werden geleverd met een alternatief product: - appels hebben normaal +/- 12 stuks per zak, we krijgen een erg groot soort als alternatief...waardoor we ook veel te weinig appels hadden. - bananen werd voor de helft geleverd; ook te weinig dus - latex handschoenen niet geleverd; hadden we graag eerder geweten zodat we iets anders konden regelen En zo is het dan ineens een heel lijstje. Een grote levering is natuurlijk ook niet altijd makkelijk, maar overleg was handig geweest.
J
Hele goede ervaringen.
De 'volg je bezorger' vind ik fijn, zo weet je precies wanneer je de plusbus kunt verwachten. Ook fijn dat er vers afgebakken broodjes e.d. in het assortiment zitten.
perfect
De selectie word steeds minder, aanbiedding worden steeds minder, prijzen gaan te hard omhoog...en de selectie van aanbiedingen is omte janken...tenzij je alchoholist bent. Gezonde dingen verdwijnen, ongezonde dingen worden ook minder, alles stijgt in prijs... Ik zou graag 1 hele goede reden willen horen om te blijven kopen bij Plus, want als het aan de prijzen ligt kan ik overal terecht
Goede producten en heel vriendelijke medewerkers
Voor de eerste keer online besteld en thuisbezorgd. Wat een gemak om uit het hele assortiment te kiezen en netjes thuisbezorgd met een strak tijdblok. Ik vind wel dat bezorgservice een steekwagentje moet gebruiken in plaats van kratttentrolley. Beter voor se rug lijkt mij.
Altijd fijne bezorging en nemen ook gelijk blikjes, kratten, en flessen weer mee.
Bestelling altijd perfect , goede vers kwaliteit en super vriendelijke bezorger wijn zijn fan
Bezorgen kost 6 euro maar wat je besteld is er de laatste tijd bijna niet. Dus moet je nog zelf op pad naar een andere supermarkt.
Veel producten niet op voorraad, waardoor ik alsnog extra Boodschappen moest doen. Dit is niet de eerste keer dat dit voorkomt. Voor mij niet meer bestellen bij de plus...
Had een hele aardige bezorgster
Heel klantvriendelijk en.een goed assortiment.
geen commentaar
Tijdige bezorging.