Onze eerste ervaring met plus bezorging. Niet alles was leverbaar dus waren er alternatieven aangeboden. Heel prima, goede keuzes en fijn dat er wordt meegedacht. Alles was prachtig op tijd bezorgd door een leuke meid, kortom geen klachten. Wij blijven zeker bij plus bestellen
Keuze beperkt, geen alternatief,produkten over datum. Niet fijn als ik voor de hele week maar vier maaltijden heb. Ik ga naar een supermarkt waar ze wel meer keuze hebben
Tot nu toe zeer tevreden met het bestellen en ontvangen van de boodschappen!
Ik heb heel goede ervaringen. Het bestellen bij Plus bevalt prima.
Het ging naar wens
Als extra punt van aandacht is om de broodjes/krentenbollen niet ons er in de krat te leggen met zwaardere boodschappen er boven op.
Omdat de Grolsch beugelflesjes niet overal te verkrijgen zijn, heb ik on-line een 2 tal kratten bij de Plus in Schijndel besteld. In de winkel heb ik navraag gedaan bij een van de medewerkers. Ipv mij naar de infobalie te sturen (wat naar ik begreep de standaard procedure is), liep deze medewerker met mee om zelf de bestelling uit het magazijn te halen. Uitermate correct en klantvriendelijk!!!!
Op tijd bezorgd.
Lieve bezorgers
Diverse keren bestel ik een product, bijvoorbeeld de goedkoopste ham. Ik heb aangegeven geen vervangende productenn te willen als mijn bestelde keuze er niet is. Nadat de bezorger is vertrokken en ik de digital bon ontvan, blijkt dat de ham die ik heb ontvangen en heb betaald niet mij keuze is van 1,59 maar de ham is van 2,89!!!!! Schande en dit gebeurt vaker. De peca muffins bestel ik redelijk vaak, maar op 1x na worden andere muffins afgeleverd die ik niet wil, want ik heb aangegeven GEEN vervangende producten te willen. Stiekem duurdere varianten in mij bestelling bezorgen en dat melden vind ik onbehoorlijk!
Ik ben zeer tevreden over de Plus, want de bestelling gaat heel simpel online. Je hebt keuze genoeg. Als er iets fout gaat, lossen ze het direct op. Fijne zaak en over de bezorging helemaal geen klachten. Ze zijn vriendelijk en er is niets te veel voor ze nemen gelijk de lege flessen weer mee. Een hele goede service van de Plus. Ga zo door zou ik zeggen. Met vriendelijke groet, Dini Palm.
Ik laat alles bezorgen. De mail “Volg je bezorger” is erg handig. Die moet echt blijven. De producten zijn meestal vers, maar soms moet ik er een appel tussenuit plukken met rotte plekjes. De bezorgers zijn beleefd en vriendelijk. Een minpuntje: De kratten zelf zijn nogal vies. Zouden die eigenlijk niet schoon bij de klant aangeleverd moeten worden? Met vriendelijke groet, Els Poort
Ik heb mijn boodschappen zojuist ontvangen, met meer dan de helft (zeg maar bijna alles, op 2 flessen wasmiddel na) alternatieve producten; daar word ik niet gelukkig van. Kan me ook niet voorstellen dat er helemaal geen 7-up light meer is en dat dan als alternatief niet 6 flessen Sprite 1,5 liter wordt gegeven, maar ook nog 1 fles van 1 liter. En het alternatief voor het fruit kan ik niet mee akkoord gaan. Ik bestel de aanbieding: 300 gram vers fruit voor € 1,99. Wat krijg ik als alternatief: 200 gram vers fruit voor € 2,19 (die 3 voor € 6,00 zijn). Niet echt een alternatief.
Alles netjes op tijd
---
Vaak artikelen niet op voorraad dan word je er ook niet over gebeld Paar keer buiten de bezorgtijden geleverd Opzich niet erg maar bel mensen hebben ook andere dingen te doen als wachten op hun boodschappen Je moet overal zelf achteraan En ze zijn al een paar de krat bier vergeten te bezorgen Of hij stond nog in de winkel of nog in de auto Kan gebeuren maar het gebeurd wel vaak en ook daar moet je zelf achteraan De bezorgkosten vind ik ook te hoog Gezien oa naar de service en hoe dichtbij wij wonen Tuurlijk kan ik zelf boodschappen doen maar met een chronische ziekte is het wel heel makkelijk en fijn als de boodschappen bezorgd worden zeker de zware spullen
Bij bestelling is niet duidelijk wat ik ga ontvangen. Graag duidelijk aangeven in de app voordat men verder gaat met bestelling welke product niet voorradig is,
GESNEDEN GROENTEN OUD. OOK WITLOF VOLGENDE DAG AL BRUINE PLEKKEN. SOMMIGE VLEESWAREN GEEN SCHUTVELLETJE TUSSEN. MANDARIJNEN SNEL BRUIN, BINNEN PAAR DAGEN WEGGOOIEN.
prima de bezorgens zijn altijd vriendelijk ik ben tevreden
Geweldig elke week weer!
Ik ben zeer tevreden over Plus.
De Plus in Bennekom is heel duidelijk m.b.t. de bestelde producten, de track and trace, de betaling enz.
Goed!
Goed netjes en voordelig. En prima.personeel
Over t geheel goed, de productlijst zou beter kunnen.