Ondanks mijn eigen fout, is het toch goed gegaan. Zeer vriendelijke en begrijpende bezorger

Duurste supermarkt & slechtste service

Bij online winkelen & bezorging, al is het nog hun fout (producten vervangen terwijl er duidelijk aangegeven stond "bij niet beschikbaar, product NIET vervangen"), producten over de datum (!!!), producten kapot (plastic verpakkingen kapot gebarsten, de hele tas onder de saus), moest ik telefonisch een hele discussie voeren om mijn geld terug te krijgen. Terug pinnen doen ze bij dit filiaal niet zei ze, contant geld via de bezorger ook niet; alleen als je naar de winkel toe komt (deuuuh... waarom doe je de boodschappen dan online als je toch naar de winkel moet komen? Wat denk je om zelf hier naartoe te komen om je eigen fout recht te breien?), omzetten als koopzegels doen ze ook niet. Alleen als tegoed in je winkelmandje!!! Totaal geen medewerking en vooral niet meedenken. Ik moest zelf met de ideeën komen. Nadat ik heel boos moest worden & "dreigen" de hele boodschappen te annuleren en op te laten halen & heen en weer bellen enz kreeg ik eindelijk toch via de bezorger mijn geld contant terug. En dit gaat om nog geen 8 euro! Triest.

nvt

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Koekjes waren stuk, dreft afwasmiddel is 1+1 actie maar heb 1 ontvangen. Daarbij heb ik vergelijkingsmateriaal met levering van andere plus maar bij jullie was het niet zorgvuldig in krat gezet (rommelig). Hoop volgende keer op een betere levering.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Gemakkelijk om thuis alles te bestellen, als je niet veel tijd hebt om naar de winkel te gaan. Heb tot dusver geen klachten over de bezorging en mocht er toch iets fout gaan, even een belletje en het komt weer goed!

Geen goede eerste indruk

Voor mij de eerste keer online bestellen. Mijn bestelling was niet compleet bij bezorgen. Winkel was niet telefonisch bereikbaar. Moest ik alsnog naar de winkel. Wel netjes geholpen door een medewerkt in de winkel. Weerlicht gaat het bij de volgende online bestelling goed.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Niet alles was op voorraad

Ik had Robijn besteld. 5 halen 2 betalen 3 stuks waren niet op voorraad. Krijg ik er 2 geleverd tegen de normale prijs.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd vriendelijk en snelle bezorging. De tracking app werkt voor mij ontzettend goed!

Vriendelijk personeel dat voorzichtig met de boodschappen omgaat. Altijd snelle levering mogelijk.

prima service

alle bestellingen op tijd geleverd en keurig verzorgd door vriendelijke bezorger.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

vervangende producten, waren ook goed

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd prima geregeld Zoveel gemak ervaar ik elke week weer Vriendelijk en altijd behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Ik doe al vanaf corona boodschappen online bij de Plus, bevalt goed.

Vriendelijk personeel

Mijn PLUS is TOP

Door reuma kan ik niet mijn eigen boodschappen doen. Daarom ben ik blij dat mijn PLUS dat voor mij doet. Als er al een keer iets mis gaat wordt dat snel en netjes afgehandeld. Als er iets van mijn bestelling niet is komt er een soortgelijke product of ik wordt gebeld of er helemaal een andere product moet komen of geen. Ook de bezorgers zijn TOP. Dat is nou mijn PLUS.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Zijn toch nog wat verbeterpunten

De app is niet altijd even gebruiksvriendelijk! Zeker niet afgestemd op plaatselijke Plus!

Plus is geweldig..

We zijn blij met de Plus,en met de thuis bezorging!!

Niet goed…

De kratten waar mijn boodschappen in zaten, waren gewoon te smerig om aanbrengen pakken…, plakkerig en vies, met allemaal aangeplakte haren erin…., bah, bah!! En daar zitten dan je boodschappen in!!

Uitstekende bezorging

Topbeloningen, vriendelijke bezorger

Niet op tijd

Ik heb extra betaald voor Plus Express levering (die kost 8,50). De boodschappen die tussen 16:00 en 18:00 zouden worden geleverd, werden pas om 19:30 uur bezorgd. Mijn avondeten zat bij de boodschappen, dus honger! Ik werd niet op de hoogte gesteld dat het later kwam

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heel tevreden over plus online kopen.

Boodschappen online bij Plus bevalt prima.

Goede service, goede pruducten

Erg positief

Perfecte levering thuis!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Wordt altijd vlot bezorgd Toppie.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service en kwaliteit. Ruime keus.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima bezorging en alles was aanwezig.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht