Hele vriendelijke bezorgen. Af en toe klopt er iets niet met de bestelling of zit er schimmel op mijn bessen of aardbeien. Wordt wel altijd correct opgelost. En de keuze aan bezorgopties is ook beperkt. Soms kun je alleen maar 2 tijdblokken kiezen, of hele dag niets, of alleen savonds of alleen beperkt. Dat vind ik een minpunt.
Regelmatig artikelen die maar 2 tot 3 dag en houdbaar zijn. Dat kan niet bij wekelijkse boodschappen. Niet alle artikelen uit de winkel staan i de compufer
Bij het ophalen 2x de telefoon helemaal uit moeten laten bellen, geen reactie, Toen maar aan de zijdeur gebeld; Oh U komt uw boodschappen halen? We hadden even een vergaderingetje, inderdaad stond er een man of 4-5 binnen maar het leek meer op een gezelligheids bijeenkomst. Vieze krat die leek wel 3 weken buiten gestaan te hebben met modder en rommel eraan Al met al geen succes!
Goed,alleen weinig groenteconserveren
in een woord geweldig geen klagen
Veel duurdere producten in je krat gezet dan dat jij had besteld. Wordt geen op die manier geen rekening gehouden met iemand zijn/ haar budget. Erg jammer. Andere supermarkten geven van te voren aan dat iets op is en wordt het van te boren gemeld. Zodat je het alternatieve product kan weigeren of er mee akkoord kan gaan. Heb nu een aantal keer besteld over een paar jaren en altijd veel duurder uit dan je bestelde. Erg jammer.
Het al een paar keer voorgekomen dat de opmerkingen die ik aangeef niet worden opgevolgd.
Heel tevreden
Keurige bezorging, altijd op tijd en met prima houdbaarheidsdatum
Alles netjes,en niets op te vroege datum.
Komt steeds vaker voor dat alternatieve producten geleverd worden. In her verleden werd hierover vooraf telefonisch contact gelegd. Nu niet meer. Wordt soms niet eens gezegd bij afleveren
Als je bij de opmerking zet dat ik graag heb dat ze even bellen als iets niet op voorraad is en dat doen ze dan niet..... Aan de deur werd er wel naar gevraagd of er gebeld was en kon ik terug geven wat ik niet wilde . Het voelt niet prettig
In een drukke week en een waarschijnlijk zware boodschappentas, laat ik graag bezorge. Door de app scoor ik de meeste korting!
Prettige eerste ervaring
Donderdag 24 augustus zijn door de bezorger 2 diepvriestassen afgeleverd met producten die ingevroren waren en dat had niet gemoeten: 2 verse soeppaketten 5 verse puntpaprikas 1 liter yoghurt 1 pak Optimel yoghurt. De yoghurt hebben we mee teruggevond en geld retour. De puntpaprikas hebben we in de diepvries liggen. Van de soeppaketten is soep gemaakt wortels en uien er niet in gedaan. De fout is gemaakt in de zaak en de bezorger heeft haar werk goed gedaan.
Met name zijn niet altijd de bestelde producten aanwezig, zelfs niet bij de aaniedingen.
Niet alles kunnen leveren, terwijl het in de reclame
-Alleemaal kort houdbaarbeids datums, terwijl ik eten bestel voor de hele week. -Netje mandarijnen is open en half leeg. -Kaas is beschimmeld -Iets is over datum -Producten niet leverbaar
Voor mij is het erg prettig online bestellen en thuis laten bezorgen. Geeft me een vertrouwd gevoel gezien mijn mobiliteit niet altijd perfect is.
Aardige bezorger, altijd op tijd . Als ze op een ander tijdstip komen krijg ik daar melding van. Bijna altijd alles zoals ik had besteld.
Jammer dat er steeds meer vervangende artikelen zijn, Bij bestelling online vaak vervangend artikel,omdat de aanbieding op is.Dit is dan vaak duurder. Prijzen gaan vaak wekelijks omhoog.
De laatste paar keer is er veel beter op d'r houdbaarheidsdatum gelet
Vers, groente en fruit vaak slecht. Al tijden diverse ( diepvries) producten niet leverbaar. Onbegrijpelijk als ik meer als € 100 aan boodschappen heb ik toch nog € 6 brengkosten moet betalen. Kijk eens naar andere online bedrijven, vaak onder € 50 gratis.
plezierige telefonische communicatie!