Het enige is, dat niet altijd alles op voorraad is.
Plus winkel is zeer attent alleen zitten zij te wachten op de levering, in tegenstelling tot wat Plusonline zegt is er niet geleverd. Procedure stroomlijnen!!
Bestellen al jaren en gaat goed. Die ene keer dat het haperde herstellen ze dit zelf. Bezorger Klaas heeft altijd een goed humeur en wel ik voor een klein praatje. We zijn te vreden.
Af en toe een foutje word correct afgehandeld
Alleen maar positieve ervaringen. Goede service, altijd accuraat zowel wat betreft de produkten als ook bezorgmoment. Vriendelijke behulpzame bexorgers!
De bezorgers zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. De producten zijn vers met een goede prijs- kwaliteitsverhouding.
Punctueel, vriendelijke bezorgers. Fijne service. Prima.
Jammer dat de krat bavaria bier fout ging. Moest grote 24 flessen krat zijn maar kreeg een 12 flesjes krat. De bezorger heeft alles netjes verrekend.
Jammer dat vooraf niet bekend is welke producten niet leverbaar zijn. Ook dat levertijd niet via sms aangepast wordt tijdens de route. Hierdoor ben je verplicht al die tijd thuis te zijn. Wel keurige bezorger en fijn dat het vandaag 25 euro al geleverd kan worden. Jullie zien mij terug
ik bestel inmiddels 4 jaar bij PLUS en been meer dan tevreden, goede producten en de beste bezorgster die er is
Goede bestelmogelijkheden en prima levering
Gped
Alle bestelde boodschappen aanwezig
Goede service, prettig contact, proberen dingen goed op te lossen
Vriendelijk en behulpzame personeel grote fijne winkel met uitgebreid assortiment
De meest simpele dingen, geen 6 witte bolletjes, geen chili con carne kruiden en geen bami mie. Heel vreemd voor zo'n grote winkel!
Gewoon prima
Tot op heden goed tevreden!
Op tijd Compleet Vriendelijk
Bezorger was netjes op tijd en uiterst vriendelijk. Ik was een beetje bang dat artikelen een korte tht data zouden hebben maar daar is absoluut geen sprake van.
Makkelijk bestellen online en kies vaak de producten met gratis bezorgen. Komt toch wel op by
Ik bestel nu al een aantal jaren mijn boodschappen online bij deze plus. Helaas is zowel de voorraad van de goederen als deze communicatie naar mij erg matig. Elke keer stast de bezorger hier met maar een deel van mijn bestelling, zonder dat ik op de hoogte ben van de ontbrekende producten. Vroeger kreeg ik nog wel eens een telefoontje en werd er overlegd of er vervangende producten konden komen. Ook dit is al maanden niet meer het geval. En vervolgens is de klantenservice mbt online bestellen ook nog eens niet bereikbaar na een bepaald tijdstip... Kwaliteit van de geleverde producten is echter super en ook de bezorger is altijd even vriendelijk.
Bijna alles goed met een belletje opgelost
Bezorgers heel vriendelijk, producten goed!