Heel tevreden klant
Goede bezorging, binnen het tijdvak.
Makkelijk online bestellen. Snel bezorgd, vriendelijke medewerkster. Goede kwaliteit geleverde producten.
Vriendelijke bezorging, netjes gebeld over artikelen die niet meer voorradig waren. Normaal fiets ik gewoon naar de winkel, maar nu met een gebroken heup is de bezorgservice een uitkomst.
De bezorger was vriendelijk en correct, maar ik baalde dat ik mijn statiegeld niet kon meegeven. In een mail verstuurd door de plus stond denkt u aan uw statiegeld? Maar de bezorger gaf aan dat dat niet kon en ik het voor de tijd moest aangeven dat ik het wilde inleveren.
Omdat wij op de fiets vanuit de Randstad kwamen, was het top dat de boodschappen bij de bungalow werden afgeleverd.
Netjes en mooi optijd bezorgd
Telkenmale de boodschappen op tijd geleverd door vriendelijk personeel En mocht er een probleem zijn dan wordt het direct opgelost of verrekend met de volgende keer
Alles netjes afgeleverd. En netjes compleet
Boodschappen stonden netjes klaar en door vriendelijke medewerker geholpen.
Jammer dat later bleek dat " Gehaktbal gepaneerd uit eigen slagerij" twv euro 3.66 te gebruiken was tot de datum van levering. Derhalve niet te gebruiken. Jammer, misschien een reactie hierop. Ik heb ook al gereageerd op de Plus internet site. [email protected]
Zoals het moet zijn: goed, netjes verpakt in de kratten en aardige bezorger.
Zeer tevreden. Soms beter op houdbaarheidsdatum letten.
Fijne bezorging binnen afgesproken tijd. Wordt netjes afgeleverd, ben dus positief.
Bestelling gedaan via de website en deze zou maandag klaar staan om gehaald te worden. In de vestiging waren ze hiervan niet op de hoogte en de bestelling was ook niet op voorraad. We gaan woensdag weer een poging wagen,hopen dat de bestelling dan wel klaar staat.
Bestelling is niet bezorgd door bijna geen voorraad
Ik ben afhankelijk van de bezorging, de boodschappen worden dus door de medewerkers ingepakt, als er iets niet is moet er een alternatief worden gevonden en dat gaat meestal niet goed. Er wordt eerst gekeken of de duurste er is, dan na verpakking of merk. Maar niet naar wát er eigenlijk vervangen moet worden. Of het wordt helemaal niet geleverd en kom je dagen eten tekort. Dat is me al meerdere keren overkomen en als je dan belt wordt je gekleineerd en wordt het probleem bij jou neergelegd omdat ze niet weten wat een goed alternatief voor het product is. Misschien iets om aan te werken? Verder zijn de producten niet erg vers meer, vaak producten met schimmel gehad, waar je voor betaald hebt maar zo de kliko in kan.
Wij zijn blij met deze service. Zeker met de actie wanneer het gratis is. Wij vinden het bezorgpersoneel heel aardig en netjes. Alle lof. Wij maken er graag gebruik van.
Prima maar komt nog wel eens voor dat de artikelen die in de aanbieding zijn en niet is.
Over het algemeen positief, ook wordt bestelde momenteel vrijwel compleet geleverd
Erg fijne winkel. Marco is een zeer vriendelijke man, de eigenaar van Plus Meeuwsen. Henny bezorgt het eten ook hij is zeer vriendelijk en denkt mee. Jullie zijn toppers!
Bezorgen van boodschappen is al luxe en fijn natuurlijk, maar je kan het verwachte moment van bezorging nu ook nauwlettend in de gaten houden. Verder aardige jongen die de boodschappen bezorgde, en alle producten voorradig en met zorg uitgekozen. Heel fijne ervaring dus!
Fijn, en makkelijk
Zeer tevreden, van bestellen tot leveren.
Was op de afgesproken tijd aanwezig.