Mijn ervaring met het online winkelen en laten bezorgen kon iets beter zijn. Allereerst kan ik niet alle producten on line bestellen die ik in de winkel wel kan kopen. Voorbeeld: ik koop altijd de volle melk van de boerderij. Dit artikel is helaas niet on line te bestellen. Ten twee wordt alles in kratten aangeleverd en ik wil geen 3 kratten hier thuis hebben staan. Ik pak daarom aan de deur de boodschappen direct over in mijn eigen krat en tassen. Volgens de bezorger mogen zij dit niet doen omdat dat teveel kost. Dat is voor mij een reden om mijn boodschappen elders te bestellen waar ik het wel direct kan ompakken als dat klopt.
+ prijzen en assortiment + lokale super + geen plastic (tasjes) bij bezorging + track + trace bezorger + app - onoverzichtelijke email met bevestiging bestelling (bestelling is niet in email maar via link op website te zien) - onoverzichtelijke eindafrekening die je niet altijd ontvangt, en die soms niet klopt. - recentelijk 2 keer te veel betaald door fouten van bezorger. - sinds kort geen telefonisch contact meer over niet leverbare en evt. vervangende producten. Als iets niet leverbaar is wil ik dat eerder weten dan op het moment van bezorging. Dat zou eventueel via berichten in de app gemeld kunnen worden.
Fijn dat plus Velp thuis bezorgd! Ik ben erg tevreden over de bezorger.
Ivm allergie besteld vanillevla, gekregen: chocoladevla Besteld 30+ kaas, gekregen 48+ kaas Besteld Campina halfvolle melk (Plus heeft meerdere merken halfvolle melk), niet leverbaar => geen alternatief artikel. Daarnaast aangegeven dat verse maaltijden houdbaarheidsdatum van minimaal 3 dagen na levering moeten hebben. Geleverd: salade datum 1 dag na leverdatum.
Erg fijn dat het minimale bestelbedrag voor bezorging redelijk laag is, dus ook te doen voor 1-persoons huishouden. Meestal alles op voorraad. Ben erg tevreden.
Ik vind het fijn om de boodschappen te bestellen en af te halen bij de Plus vestiging. Medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.
helaas niet alles in voorraad, ook de aanbiedingen niet altijd
Ben super blij met de bezorgservice van de plus noordzij Omdat ik medisch veel mankeert is dit voor mij een super uitkomst.
Gemakkelijk te bestellen, en de boodschappen zijn altijd compleet, en worden op het afgesproken tijdstip geleverd!! altijd verse spullen en nog een tijd houdbaar.
Wij bestellen wekelijks onze boodschappen bij plus Margraten. Dit doen we al jaren, samen met oma. De boodschappen komen aan bij oma en ondanks ze deze eigenlijk alleen voor de deur zetten, zet de vaste bezorger deze al automatisch bij oma binnen want hij ziet het niet zitten dat oma dit zelf moet doen. Wat een service! Tevens zijn de producten altijd van goede kwaliteit en wanneer iets niet in voorraad is, wordt er een alternatief geleverd.
Alleen miste ik de de link die we altijd krijgen waar de bezorger is hoe laat de bezorger komt
Het was voor de eerste keer goed
Kortingen en aanbiedingen zijn niet volledig zichtbaar bij online bestellingen
De Plus bezorgt steeds netjes volgens afspraak. Enige aandachtspunt is dat er regelmatig groente of fruit geleverd wordt die op het randje zijn of beschadigd zijn.
de boodschappen door de plus laten bezorgen gaat heel goed.
Keurig op tijd, fijn personeel en behulpzaam
Zijn er altijd binnen aangegeven tijd, vriendelijke bezorgers..
Geen alternatief aan gevinkt . Bestel gebraden gehakt maar niet op voorraad en als alternatief gebraden gehakt met ui . :-) Puntjes onder de boodschappen dus helemaal plat .
Heerlijke wijn ontdekt (Ultimo Passo). Kennelijk vonden meer mensen hem lekker, zo uitverkocht (aanbieding wijn van de maand, €1 korting) Gelukkig nog wel online bestelbaar. Aflevering nodeloos ingewikkeld. Bij Plus-Heemstede, waar ik vlakbij woon, kon ik de 6 flessen niet afhalen, maar wel laten bezorgen. Kosten €6, net zoveel als de korting. In Haarlem (3,3km) kon ik de flessen wel afhalen, zelfs al de volgende dag. Kosten: €2, die overigens niet in rekening werden gebracht. Afhaalpunt in achterafstraatje waar het naar vis stonk. Aanbellen en een paar minuten later rolluik open en werden de flessen door een vriendelijke dame gebracht, met de mededeling als ik ze in een doos wilde, ik naar de winkel 200 meter verderop moest gaan. Maar niet gedaan. Proost.
Negatief omdat nooit de bestelling compleet is. Alternatieven zijn veelal slecht
Aardige bezorgers, wordt netjes overlegd bij vervangende producten.
Duidelijk
ik heb een product besteld die niet op voorraad maar dan kreeg ik een alternatief producten die 2x duurder, zonder mijn toestemming (ben niet gebeld).
Vriendelijke bezorger en altijd op tijd & compleet
Jammer dat er laaste tijd problemen is met de diepvries producten maar verder nog steeds geweldig