Het zou erg prettig zijn als men vroeger ( enkele dagen voor de levering ) bericht zou krijgen als artikelen niet te leveren zijn.
Was veel niet leverbaar. Erg jammer wanneer je ruim van te voren besteld
Uitlevering bestelling gaat doorgaans goed.
Ben tevreden
Al 4 jaar op rij doe ik online boodschappen bij Plus voor een kampeerweekend. Vroeger moest ik alle boodschappen zelf kopen, nu worden ze keurig afgeleverd. Hoe handig!
Altijd vriendelijk en perfecte bezorging!
Altijd op tijd en vriendelijke mensen
Over het algemeen geen bijzonderheden. Als er iets niet op voorraad is, dan word je gebeld of je een vervangend artikel wil. Vorige week helaas beschimmelde broodjes. Groot minpunt : de gespaarde pluspunten kan je niet aan de deur verzilveren. Waarom kan je ze dan wel via de app sparen?
Mijn bestelling kwam te laat en er was ook geen track&trace ingeschakeld zodat ik niet wist waar ik aan toe was. Jammer, normaal ben ik erg positief over de bezorging van Plus
Netjes en vriendelijk
Nooit problemen gehad top winkel en mensen
zie hierboven.
Ben meer dan 15 jaar klant bij jullie, en ben afhankelijk van jullie online leveringen. ben 24/7 mantelzorger van mijn vrouw, en kan niet naar de winkel komen als jullie geen alternatieven van de niet op voorraad zijnde producten leveren heb ik een groot probleem. Mijn plus online inkopen krijg ik van (PLUS MARGRATEN)
Afgelopen zaterdag naan brood van Patak ontvangen, omdat het bestelde naan brood niet op voorraad was. Helaas was dit brood over de datum, het heeft houdbaarheid tot 8-8-2023. Zaterdag ochtend heb ik een medewerker in Voorhout telefonisch gesproken, hij adviseerde om maandagochtend terug te bellen. Ik kreeg net geen contact, daarom deze mail. Normaal gaat alles goed, dus ik begrijp dat zoiets een keer kan gebeuren. Fijn als het bij de volgende bestelling weer rechtgezet kan worden.
De bezorger is altijd beleefd, bestelling is altijd in orde, soms met vervangende producten.
Bij te warm weer heerlijk als de boodschappen dan worden bezorgd.
Altijd op de afgesproken tijd. Bezorging tot in de keuken
Ik vertrouw volledig op de Plus.
Beleg erg kort houdbaar, delicate producten of brood ligt onderin de krat. Tracker wordt niet altijd meer aangezet zodat je weet hoelaat ze komen, verder makkelijk dat wordt bezorgd tot voor de drempel van je huis.
I am very pleased with the service, the personal who delivers is very polite and helpful, you do a excellent job
krijg wel een vervangend product die ik dan niet mag gebruiken i.v.b.m. allergie. Ook vind ik het aanbod erg klein.
Word zo goed mogenlijk geholpen