Tevreden

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service maar korte datums op versartikelen

Hele korte datums op vleeswaren en vlees. Datum van zelfde dag als levering of maar paar dagen houdbaar. Jammer!

Handig

Veel acties en goede service

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

voor mij als invalide zonder enige hulp een geweldige betaalbare service

voor mij als invalide zonder enige hulp een geweldige betaalbare service

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heb goede ervaring, echter de App werkt niet altijd,

Geweldige service

Boodschappen waren ruim op tijd bezorgd. Omdat ik pas aan mijn schouder ben geholpen, heeft de bezorger alles uitgepakt en voor mij de spullen opgeruimd.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vaak niet op de afgesproken tijd !

Vriendelijke bezorging maar vaak niet op de afgesproken tijd.En soms een product dat ver over de datum is !!!!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima maar wel een minpuntje

In principe prima service en verse producten, alleen regelmatig de bakkerijproducten niet (meer) leverbaar bij mijn boodschappen. Je weet toch wat ik bestel en waarom is het er dan niet? Als ik in de winkel ben is het er wel

Prima contact, keurig geregeld

Boodschappen werden tot in de auto bezorgd. Goede kwaliteit en prima geregeld

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Mooi op tijd en bezorging tot in de keuken Top

Kan natuurlijk altijd goedkoper maar in deze tijd is alles helaas duur.

Verrast door service kosten

Boodschappen prima geleverd, met opzet boodschappen gekozen voor gratis bezorging. Op het overzicht stonden deze netjes in mindering gebracht, maar wel 6€ erbij geteld aan service kosten terwijl deze op de bevestig niet vermeld stonden.

Nette Service

Ik was Door privé omstandigheden mijn boodschappen vergeten op te halen. Het fijne was dat ze netjes telefonische bereikbaar zijn. ik heb mijn verhaal kunnen doen, en later werd ik terug gebeld dat ik alsnog mijn boodschappen kon komen ophalen. Ik vind dit erg nette service. heel erg bedankt PLUS!

Duidelijke route, fijne bezorging

Slecht

Werd gebeld dat spullen niet op voorraad waren, bestelling gecanceld

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Boodschappen van slechte kwaliteit

Druiven besteld die zowat beschimmeld/verrot waren. En alle producten met een houdbaarheidsdatum van, je kunt mij 2 dagen laten liggen.(producten zoals rijst en gebakke uitjes). Weet niet of jullie het langst staande troep gepakt hebben in jullie magazijn, maar zeker geen aanrader.

top geregeld

alles top geregeld

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fijn dat jullie van 2 bestellingen een bestelling van hebben gemaakt. Wat een Servische. Dank je wel

Áltijd goed!

Ben altijd blij met de Plus….fijn bedrijf, fijne medewerkers, veel keus, gewoon lekker prima.

goede keuze gemaakt

stipt en vriendelijk

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd op tijd goed verzorgd afgeleverd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima verzorging echter app is niet gebruikelijksvriendelijk

App is niet altijd gebruikersvriendelijk. Je kunt geen zoekwoorden in geven die het product qua naam benaderen. Je moet altijd exact het goede woord hebben. Daarnaast is het niet mogelijk digitaal gespaarde spaarpunten bij thuis bezorging te verzilveren

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Makkelijk, ik bestel en iemand anders haalt het voor mij op

Makkelijk bestellen op de app, met 2 uurs blokken goed om af te halen. Deze week was ik ziek, kon ik zo iemand anders vragen om mijn boodschappen bij de deur op te halen.

Ben niet terug gebeld

Zaterdag weer online bestelling geplaatst. Bestelling was niet goed, ik heb daar over gebeld zaterdag en werd mij gezegd degene die erover gaat zit nu bij de kassa omdat het zo druk is……ik zou terug gebeld worden, maar is niet gedaan. Volgende week weer ah.

Goede ervaringen

Vriendelijke bezorgers. Misschien een optie om de zegel kaarten bij online bestellen in te kunnen leveren

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Levering op tijd, aardige bezorger tot in de schuur geleverd. Kortom top!

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht