De bestellingen zijn altijd binnen de afgesproken levertijden en worden afgeleverd door vriendelijke bezorgers! in de drie jaar dat ik dit nu doe slechts twee foutjes. Eén belletje en het werd binnen no time op de juiste manier geregeld, in beide gevallen.
makkelijk en snel te bestellen en correct en vriendelijk op tijd geleverd
producten van plus zijn goed van kwaliteit, een heel sympathieke bezorger die de boodschappen voor ons in de gang zet en het online bestellen is voor mij als digibeet goed te doen.
Ik werd netjes gebeld over artikelen die niet leverbaar waren zodat ik kon meebeslissen over alternatieven (bij wijn wel erg fijn). Ook prima op tijd en vriendelijke bezorger.
Ideaal online boodschappen doen! Leveren altijd netjes wat je besteld hebt. Is iets niet voorradig dan is er meestal een alternatief.
mooi op tijd en netjes opgestapeld , goed bezorgt.
Snelle levering wordt goed met je mee gedacht kwa alternatief
Bezorger is een topper! Maar vaak worden echt grote fouten gemaakt deze keer weer. Regelmatig besteld, maar voor gemak en uitstekende service als iets fout gaat bij ah kies ik toch nu voor ah
To
Makkelijk bestellen, telefonisch contact over spullen die er niet zijn. Samen alternatief gezocht en gevonden. Bij ophalen zijn de boodschappen zelfs in de auto gezet. Kortom super!!!
Veel producten waren helaas niet leverbaar.Best jammer,Ik heb woensdag besteld en bezorgen was vrijdag dus ik denk toch dat er voldoende tijd tussen zat. De volgende dag ben ik weer gaan kijken maar ze waren er nog niet.Jammer.
Om je boodschappen op de dag van de bestelling te ontvangen moet je extra geld betalen dit slaat echt nergens op
Het bestellen gaat handig de producten zijn goed en vers De bezorgers zijn prettig
De bezorger was ruim op tijd aanwezig. Ook heeft hij de boodschappen voor mij opgeruimd, omdat ik door een ingreep aan mijn rechterschouder, beperkt ben in mijn bewegingen en kracht. Ik ben heel blij met deze prettige ervaring.
Ik ben bij het ophalen van mijn gebak zo vriendelijk geholpen! Daar word ik helemaal blij van!!
ik ben heel blij met online bestellen omdat ik zelf niet naar de winkel kan
Na de verbouwing niet meer zo goed Veel fouten val iedere week wel buiten aanbiedingen moet uiterlijk dinsdag bestellen om vrijdag mijn boodschappen te krijgen of op te halen Maar ik ben geen weg loper en heb ook wel begrip voor bepaalde situaties waar jullie voor staan Vriendelijke groet
Goede service, ia er iets mis dan wordt dat netjes opgelost.
Nette en stipte leveringen, we bestellen er regelmatig en hebben nog nooit reden tot klagen gehad.
Al jaren laat ik mijn boodschappen bezorgen. De manier waarop de Plus hiermee omgaan, sluit aan bij mijn eigen behoefte. De producten zijn altijd vers en nog geruime tijd houdbaar. Indien er een artikel niet is, wordt altijd gebeld en meegedacht voor een alternatief. Top service.
Goede ervaring.
Ideaal dat Plus deze service heeft. Alles staat inderdaad klaar, vriendelijk personeel en de kratten worden ook nog eens naar je auto gebracht. Geweldig!
Mijn ervaring is dat ik heel erg tevreden bent, en altijd hele vriendelijke bezorger(sters) bij ons komen
Mensen van klantenservice zijn erg onbeschoft geworden. Aan de telefoon of aan de balie worden klachten niet seriwus genomen. Alles ligt aan de klant zelf. Verder valt het op dar een flink gedeelte niet leverbaar is