• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Perfect.

Bram heeft dat perfect en vriendelijk gedaan, is voor herhaling vatbaar het was onze eerste keer. Bedankt voor de goede service. Josette

Correcte afhandeling.

Soepel en eenvoudige afhandeling.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Goed kontakt gehad en goed bezorgd

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.
  • Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Netjes, op tijd en vriendelijk!

Altijd goed en dien wat ze beloven. Minpunt(je) is dat er soms alternatieve boodschappen bij worden gedaan die niet altijd een goed of gelijkwaardig alternatief is. Maar verder en hele dikke voldoende!

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.
  • Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

De boodschappen komen keurig op tijd en de bezorgers zijn prima de bestelling kloppen meestal ook en als ik bel wordt ik keurig te woord gestaan!

Dikke prima behoudens bezorgtijd

Complete boodschap. Ontbrekende product voor een goed alternatief ingeruild. Alle flessen werden netjes aangenomen. Helaas kwamen de boodschappen een uur later dan aangegeven. Dit voor een volgende keer.

Gewoon zeer goed!

Alles op voorraad, keurig op tijd, vriendelijke meid, hele leuke aanbiedingen op t moment. Fijn ook bezorgmomenten op korte termijn…vandaag bestellen, morgen nog in huis!

Fijne service

Fijne service, snelle levering (binnen gekozen tijdvak) en vriendelijk personeel.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Mijn ervaring is zeer goed.

Bij online bestellen van de boodschappen krijg ik keurig een telefoontje als iets er niet is. We overleggen we over wel of niet iets anders. Ook over de houdbaarheidsdatum. De spullen vind ik prima. De bezorging is evenzo prima. Ben zeer tevreden.

Netjes en correct

Plus Vergeer Bezorg op tijd en netjes

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Top, bij twijfel werd ik gebeld.

V Vind het moeilijk, lees niet te vinden om na bestelling de boodschappen nog aan te passen.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Ik word steeds minder tevreden

Er zijn de laatste maanden steeds iets niet leverbaar, als je van te voren aangeeft dat je gebeld wilt worden over alternatieven gebeurt dat meestal wel, maar het is zeer vervelend dat er elke week iets (of meerdere artikelen) niet leverbaar zijn. Ok werkt al sinds eind vorige jaar de mail hoe laat de bezorger ongeveer komt niet meer, nu moet je echt 2uur en soms langer als ze te laat zijn wachten. Ik heb dit meerdere malen op verschillende manieren doorgegeven maar geen terugkoppeling gehad en het is nog niet opgelost. Sommige artikelen die wij veel gebruiken zijn online te krijgen of vinden. We krijgen ook steeds vaker groente of fruit die kort is van datum of waar al bruine (rot) plekken aan zitten De medewerkers aan de deur zijn wel altijd vriendelijk

Zeer positief

Duidelijke communicatie vooraf en na de bezorging . Uiterst vriendelijke en hulpvaardige bezorger .

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

geweldig

Online bestellen voor 25 euro is geweldig ik maak er regelmatig gebruik van-

Bestellen online is waardeloos

Zoals ik al zei bestellen online is waardeloos, de hele site is waardeloos. niets is te vinden vooral vleeswaren. De site is vernieuwd en nu kun je vleeswaren niet meer te vinden. En deze week zijn de appelflappen in de reclame, ik heb ze besteld maar ze waren aangebrand en keihard. Dat is de zoveelste keer al dat gebak niet te eten is, of oud of ingevroren geweest en drijft van het water, laat ik dan maar niets zeggen over de tompoucen. En mijn bestelling is nooit kompleet. Niet normaal.

Prima bezorging

Altijd alles keurig verpakt en vriendelijke bezorgers

uitstekend

IK BEN GEWOON BLIJ MET DE PLUS EN HUN MEDEWERKERS. VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM.hET ZIJN TOPPERTJES !!!

Goed geregeld

De bezorging is netjes op tijd en steeds heel vriendelijk

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Goede service maar slechte ervaring met brood

Mijn laatste 4 bestellingen hadden allemaal hetzelfde probleem: ik kreeg niet het brood dat ik besteld had. Elke keer kreeg ik de Rooij volkoren in plaats van Korenlander.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Heel tevreden met de afhandeling en uitvoering!

Dit was de eerste keer en alles is prima verlopen, maak dus graag verder gebruik van deze service.

Waardeloos

Bestelling retourneren.

Positief

Fijn dat alles netjes in kratten op tijd wordt aangeleverd. En op tijd telefonisch contact over zaken die niet geleverd konden worden, zodat ik die zelf elders kon aanschaffen.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Prima service alleen jammer dat ik inplaats van 24 rollen wc papier nu 16 ( had ze liever niet gehad endan in leersum gekocht )

Vlotte en keurige bezorging

Prettige bezorger, die snel mee hielp de kratjes te legen. Met dit soort aanbiedingen blijf ik graag elke week klant. Ook de bloemkool was mooi,stevig en goed formaat.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht